Fanzone
Messi i Maradona al Mundial
Foto: Messi i Maradona al Mundial | Efe
França-Argentina

Messi: esprémer els seus últims raigs i consagrar-se com Maradona

Messi i Maradona al Mundial
Foto: Messi i Maradona al Mundial | Efe

El 10 deixarà l'ecosistema Mundial. Abans, ha de superar el noi dòlar i acabar amb les eternes comparatives amb el Pelusa.  

Per què és important? Messi ja va confirmar el que pocs volien escoltar. Aquest serà el seu darrer Mundial. Així, haurà de dosificar-se per treure el seu màxim enfront Mbappé  i coronar-se a l'altura de Maradona. 

Els motius: L’eterna ombra del 'Pelusa’ sobre Leo pesa

  • Maradona va liderar Argentina al Mundial de Mèxic 86
  • Sempre se li ha retret a Messi no arribar al nivell de Diego
  • Tot i que Leo ja ha demostrat per activa i per passiva el que sap fer, falta coronar-se a l'elit i això implica aixecar un Mundial  

A més: Mbappé, consagrat com el noi del dòlar o el jugador més car de la història, vol aspirar a ser el millor. Una fita, a l'altura de molt pocs i amb Messi a la porta. 

Tot i això: Messi mai ha guanyat ni a Mbappé, ni la Copa del Món. Així, vol una victòria per partida doble per treure's l'espina del 2014. Al Brasil, el 10 va caure a la final 1-0 contra Alemanya.

Visió global: a més de perdre 4-3 contra França a la Copa del Món el 2018, Messi tampoc va guanyar Mbappé amb el Barça. A la Champions el PSG va aconseguir un 4-1 i al Camp Nou i el Barça no va passar de l'empat a la tornada. 

Per acabar: El que està clar és que mai cap esportista havia concentrat tantes emocions com ha fet Leo amb Argentina. Demà vol esprémer els seus últims rajos a la cita mundialista.