Ángel Di María, protagonista de la final del Mundial
Mundial

Di María, l'home de les finals

Ángel Di María és l'home de les finals. L'extrem argentí ha arribat com a sorpresa a l'onze de Scaloni a la final davant França i ha sigut crucial per a la selecció del seu país.

Per què és important? L'argentí venia de jugar 8 minuts en els últims 3 partits del Mundial. Va ser suplent a la semifinal contra Croàcia, va jugar només 8 minuts contra els Països Baixos i va ser suplent també contra Austràlia.

Al detall: Di Maria ha liderat la primera part d'Argentina en la final del Mundial. El 'fideo' ha sigut l'encarregat de generar un penal favorable al conjunt 'albiceleste' al minut 21 de partit i de fer el segon gol dels argentins.

• El penal convertit per Leo Messi en el primer gol del partit ha vingut d'una jugada de Di Maria amb Dembelé. El futbolista francès ha tombat l'extrem argentí dintre de l'àrea.
  • Di María ha sigut el protagonista del segon gol del conjunt d'Scaloni. Un contraatac d'Argentina, liderat per Leo Messi Mac Allister han deixat sol Di María davant Lloris per fer el 2-0 al marcador.
  • El futbolista no ha pogut contenir les llàgrimes després de fer el segon gol del seu equip en la final del Mundial.
  • Di María ha sortit com a titular en el lloc de Paredes. El jugador ha estat substituït al minut 70 per Acuña.

A més: Scaloni ha confiat en el 'fideo' per a la final davant França. Les estadístiques avalen al futbolista que ja ha estat protagonista en les últimes finals de la selecció argentina.

• El jugador va fer gol en la Finalíssima davant Itàlia.
  • També va ficar en la final de la Copa Amèrica davant el Brasil.
  • En la final dels Jocs Olímpics de Pequín Di Maria també va aconseguir fer gol a Nigèria.

En context: A més, les lesions han condemnat Di María en les finals. El futbolista se'n va perdre la final del Mundial del 2014 davant Alemanya per una lesió muscular. El seu país va perdre la final del campionat.

• Les lesions també van impedir a l'argentí jugar la final del Mundial Sub 20 al 2007 i la Copa Amèrica de l'any 2015, on el conjunt 'albiceleste' va perdre contra Chile.