Fanzone
El Barça celebrant el gol contra l'Espanyol
Barça (1-0) Espanyol

Les claus de la primera part: Alonso manté el Barça líder abans de les campanades

Res de donar-li opcions al Madrid, els culers tenien clar que l'objectiu del dia era començar el 2023 líders (1-0).

Per què és important? El Barça venia amb ganes de guerra i poc li va costar avançar-se amb el marcador. Així, de moment fa sorpasso al Madrid i és més líder a la Lliga.

El més destacat

• Marcos Alonso: El central ha decidit que per 2023 demana jugar de davanter. El madrileny ha obert el marcador i ha estat molt actiu, tant a la defensa com a l'atac