Ronald Araujo contra L'Intercity
Intercity (0-1) Barça

Les claus de la primera part: Sant Ronald Araujo estrena any i gol

'Uruguayo, uruguayo' el central condueix a una molt bona versió del Barça a la victòria a la primera part (0-1).

Per què és important? El Barça no era conscient de com trobava a faltar Araujo. Així, el central es converteix en el protagonista i li dona la victòria als culers (0-1) a la primera part.

Els motius

• Araujo volia fer una entrada triomfal amb la seva tornada a l'equip i ho va fer en forma de gol després d'una gran assistència de córner de Pablo Torre
  • Busquets ha donat l'ensurt després d'una pilotada a la cara, però finalment el capità estava recuperat
  • L'uruguaià és un kàiser, amb Iñaki Peña ja sense opcions, va evitar l'empat a boca de gol i Koundé, el seu company de ball, no ha deixat passar ni una dels alacantins
  • El Barça va aprofitar la profunditat d'un Dembélé actiu, però erràtic de cara a porteria
  • El seu empipament per no marcar era igual que els aplaudiments pels seus regatejos des de les graderies
  • Pablo Torre va mostrar que no es necessiten minuts per tenir protagonisme, sinó ganes i una mica de clarividència
  • Bellerín, la profunditat per la banda dreta de la manera més descarada possible

El més destacat: Araujo. Tornar a l'equip li ha caigut d'allò més bé. A falta de Lewandowski, el central ha obert el marcador i ha estat el líder a la defensa.

Background

• El Barça disputava el seu primer compromís a la Copa del Rei
  • La competició se li dona especialment bé, havent aixecat el títol 31 cops
  • Això no obstant, el Barça no pot confiar-se enfront un rival aparentment 'dèbil', ja que l'any anterior ja va sofrir el Linares

Previsions: El conjunt de Xavi ha aconseguit marcar abans dels primers 30 minuts i  ja tenen el 'challenge' d'un sopar pagat a Can Ferran. Ara, cal ampliar les distàncies per no repetir el déjà-vu de l'Espanyol.

Categoria: Fanzone