Fanzone
A la dreta, l'entrenador del Ceuta, José Juan Romero
Foto: A la dreta, l'entrenador del Ceuta, José Juan Romero | AD Ceuta FC
Copa del Rei

L'entrenador del Ceuta, contra Xavi: "Ho ha tingut més fàcil com a entrenador"

A la dreta, l'entrenador del Ceuta, José Juan Romero
Foto: A la dreta, l'entrenador del Ceuta, José Juan Romero | AD Ceuta FC

José Juan Romero, entrenador de l'AD Ceuta, ha carregat contra Xavi Hernández per les seves declaracions després del sorteig de Copa del Rei, on el tècnic culer va considerar 'tenir sort' per enfrontar-se al Ceuta.

Al detall: El Barça s'enfrontarà al Ceuta en setzens de final de la Copa del Rei. Després de la celebració del sorteig, Xavi va dir "hem tingut sort al sorteig per primer cop", declaracions que no van agradar-li al tècnic rival. 

  • En declaracions al 'Carrusel Deportivo', de la Cadena SER, José Juan Romero ha carregat contra Xavi, "no se m'ha posat bé, ni a mi ni a ningú de l'entitat", ha declarat el tècnic.

Què ha dit?

  • "Podria haver-ho dit d'una altra manera, no se m'ha posat bé, ni a l'entitat, ni a ningú", ha manifestat José Juan Romero, tècnic del Ceuta, a la SER.
  • "Potser ell no sap el que costa als equips arribar a aquestes situacions perquè ha tingut un camí molt més fàcil en el món d'entrenador", ha afegit.
  • "Nosaltres no anem al partit per a demanar samarretes, anirem a totes. Quan acabi el partit veurem si hi ha hagut més sort o menys sort", va manifestar.

A més: Romero va afegir que "no puc posar una doble cara ni tinc una altra. Jo és que intento respectar molt sempre, i com li dono tant de valor a les categories inferiors, perquè vinc des de la més baixa, no m'ha assegut bé".

  • "Soc un admirador de Xavi, com a futbolista per a mi ha estat dels més grans que hi ha hagut a Espanya, i m'ha sorprès. No m'ha agradat".
  • "Anirem amb moltíssima il·lusió i molt futbol. Segur que fàcil no ho tindran. Després, potser, ens en fiquen cinc, però el partit el jugarem", va agregar el tècnic.

En context: Després del sorteig de la Copa, Xavi Hernández va declarar referint-se al rival del conjunt blaugrana:

  • "Crec que hem tingut sort en el sorteig per primera vegada des que soc entrenador aquí perquè ens ha tocat el rival de menor categoria, però això va de demostrar-ho", va dir el tècnic culer.
Categoria: Fanzone