Atlético de Madrid (0-1) Barça

Les claus de la primera part: Dembo i Pedri ressusciten el Barça

Adormits, despistats, la Xavineta havia perdut l'impuls, però Démbélé i un endollat Pedri agafen aire i li donen una victòria al Barça abans del descans (0-1).

Per què és important? Xavi ha decidit fer de Simeone: no valia que el Barça sortís adormit. Els jugadors li han mostrat la seva fidelitat, amb gol i sense donar opcions a l'Atlético.

Els motius

• Xavi va decidir que res d'opcions a l'Atletico amb 3 centrals: a la dupla infranquejable Koundé- Araujo, s'uneix Christensen
  • Joao no sap on s'ha posat buscant-li les pessigolles a Gavi amb una empenta inclosa
  • Dembélé li ha agafat el gust a marcar, el mosquit va obrir la porteria després d'una acció individual 'Made in la Masia' de Pedri i una passada de Gavi mentre l'Atlético es desfeia a protestes amb l'àrbitre
  • L'Atlético va començar a la seva, replegat a àrea qual Marroc al Mundial i aprofitant les contres per córrer i assaltar la porteria de Ter Stegen, però va haver de canviar de pla després del gol
  • Sort del final de la primera part, perquè el Barça s'ha confiat amb el gol, un altre cop

El més destacat

• Pedri: la clau perquè el canari estigui inspirat és donar-li descans. Xavi deia que el joc del Barça era bo, però amb Pedri, frega l'excel·lència

Background

Previsions: El Barça, després de la derrota del Madrid contra el Villarreal, dormirà líder passi el que passi

Amb aquest resultat, el conjunt blaugrana té 3 punts més que els blancs i es referma al capdavant de la taula