Fanzone
Real Madrid - Atletico de Madrid

Amenacen de mort a Vinicius amb un ninot seu penjat en un pont

Temps de lectura: 2 minuts

El Real Madrid s'ha vist en una desagradable situació a la ciutat esportiva després de trobar-se amb un ninot penjat d'un dels seus esportistes: Vinicius Jr. 

Per què és important? Un ninot del futbolista del Real Madrid, Vinicius Jr, ha aparegut penjat en un pont de la capital espanyola abans del derbi d'aquesta nit a la Copa del Rei.  

Al detall: També s'ha penjat una pancarta on posa 'Madrid odia al Real".

  • Aquest lema ha estat utilitzat recentment pel Front Atlético, la part ultra de seguidors de l'equip del Cholo Simeone.  

D'on venim? L'acte vandàlic es va produir enfront de Valdebebas, la Ciutat Esportiva de l'equip d'Ancelotti. 

  • El Madrid s'enfronta aquesta nit a l'Atlético de Madrid per classificar-se a les semifinals de la Copa del Rei
  • Així, Vinicius ha estat el focus mediàtic les darreres setmanes, per les constants crítiques que ha viscut als estadis a la Lliga espanyola per les seves suposades provocacions als aficionats rivals
  • No és el primer cop que es produeixen mostres d'atacs contra l'esportista per part d'ultres de l'Atlético de Madrid, ja que els ultres de l'equip de Simeone van protagonitzar càntics racistes al darrer derbi dient "Ets un mono"

Situació actual: Els serveis de neteja de l'Ajuntament madrileny han retirat la pancarta quan s'ha advertit de la presència de l'acte vandàlic. 

A més: tot i que aquesta és la polèmica més gran abans del derbi d'aquesta nit, no ha estat l'únic. 

  • El Real Madrid sols ha reservat 334 localitats al Santiago Bernabéu pels aficionats de l'Atlético de Madrid. 
  • L'equip vermell i blanc considera que és una xifra insuficient, donat que és una eliminatòria que es disputa a partit únic a l'estadi blanc.
  • No obstant això, no poden fer res, perquè a diferència de la UEFA, són els equips locals qui decideixen quantes entrades venen pels aficionats de l'equip rival. 
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Real Madrid