Fanzone
Messi i Kun Agüero amb la Selecció d'Argentina
Foto: Messi i Kun Agüero amb la Selecció d'Argentina | Efe
Messi

El Kun Agüero fica la pota sobre el futur de Messi

Temps de lectura: 2 minuts
Messi i Kun Agüero amb la Selecció d'Argentina
Foto: Messi i Kun Agüero amb la Selecció d'Argentina | Efe

Enmig del silenci absolut de Leo Messi pel que fa al seu futur equip, el seu amic Kun Agüero se li hauria escapat una opció que ara com ara, ningú s'esperava.

Per què és important? El futur de Messi manté en suspens a tot el món del futbol. El PSG, per saber si ha de buscar un recanvi de luxe i el Barça, per si existeix la mínima oportunitat de recuperar qui ha estat la seva estrella. Ara, al Kun se li ha anat de la llengua quin podria ser el seu destí. 

Què sabem? Sergio Agüero, millor amic de Messi, va dir en una entrevista a UOL que el 10 “Està considerant seriosament la possibilitat de jugar per al Newell's”. 

  • Aquest fet no és una sorpresa, realment, perquè el 10 ja ha dit en moltes ocasions que voldria finalitzar la seva carrera futbolística on va començar.
  • Així, abans de fer el salt a l'elit europea amb el Barça, Leo es va formar i va militar en les categories inferiors de l'equip de Rosari.
  • Messi acaba contracte a final de temporada i ja tindria una proposta de renovació de l'entitat parisenca. Així, el seu silenci augmenta els rumors del seu possible adeu del Parc dels Prínceps. 

Tot i això, Maxi Rodríguez, company a la selecció de Messi i de Kun va intentar sufocar la polèmica dient que “El Kun és el Kun. Ell no pot quedar-se callat. És difícil parlar d'això perquè després es fa una bola gegant de rumors. Esperem a veure què passa, no ens avançarem”.

Al detall: La Lliga d'Aràbia Saudí, com Ronaldo o la MLS, eren altres dels destins sonants per a Leo.

  • De fet, l'Inter de David Beckham i el seu director tècnic Phil Neville no van amagar les seves intencions per fitxar Leo Messi i Sergio Busquets, qui encara no ha decidit quin serà el seu futur i també finalitza contracte. 
  • D'altra banda, la tornada de Messi al Barça continua sent el somni més desitjat dels culers, els quals es veuen que a l'equip li sobra a la Lliga, però que continua fent-se petit a Europa. 

A més: Xavi ja va deixar clar que Messi sempre tindria lloc a l'equip culer perquè era el millor del món.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Leo Messi