Fanzone
Leo Messi en el seu comiat del FC Barcelona
Foto: Leo Messi en el seu comiat del FC Barcelona | Europa Press
Messi

L'entorn de Messi carrega contra Laporta: "Si tornem al Barça, farem neteja"

Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi en el seu comiat del FC Barcelona
Foto: Leo Messi en el seu comiat del FC Barcelona | Europa Press

Des que Leo Messi va marxar del Barça, l'afició i el club ha somiat amb la seva tornada. El cert és que ell mai no ha estat clar sobre aquest fet, però ara el seu entorn sí que ha estat contundent i a més, han estat durs amb l'actual president del Barça, Joan Laporta.

Què ha dit? Matías Messi, el germà de Leo Messi, ha assegurat que l'actual jugador del PSG no tornarà al Barça i li ha dedicat unes paraules a Laporta.

  • "No tornarem al Barça i si ho fem, farem una bona neteja, entre ells farem fora a Joan Laporta, un desagraït".
  • "Amb tot el que li va donar Messi al Barcelona... Per mi el Barça es va començar a conèixer per Messi. Abans no el coneixia ningú, només el Madrid", ha dit el germà de Messi en un directe a Twitch.

A més: També ha tingut paraules per l'afició: "Els espanyols són uns traïdors", per no sortir al carrer per donar suport a l'argentí quan es va anunciar la seva sortida del club blaugrana.

  • "La gent no li va donar suport. Haurien d'haver sortit a fer una manifestació per fer fora a Laporta i que es quedi Messi. Els espanyols són uns traïdors", explica.

Al detall: El germà de l'argentí també fa referència a l'actual plantilla del Barça i diu que no li agrada ni Pedri, ni Gavi.

  • Entre els dos es quedaria amb Gavi, ja que "és més rebel, es baralla amb tots, tot i que en qualsevol moment et deixa amb un jugador menys".

Finalment, el germà petit de Messi desvela també les paraules que va tenir la seva Mare cap a Leo Messi:

  • "Et pagaran com a Ronaldinho, una puntada al cul i adeu"
  • La família de Messi no va acabar molt satisfeta amb el president Laporta i a més, es va arribar a publicar en alguns mitjans que l'entorn del jugador havia demanat que es deixessin de fer declaracions sobre una possible tornada al Barça.
Categoria: Fanzone