Fanzone
Guardiola a la Champions
Foto: Guardiola a la Champions | EFE/EPA/Adam Vaughan
Champions

Spalletti: “No em fan gens de gràcia les declaracions de Guardiola, són un joc”

Temps de lectura: 2 minuts
Guardiola a la Champions
Foto: Guardiola a la Champions | EFE/EPA/Adam Vaughan

Luciano Spalletti, l'entrenador del Nàpols, va menysprear els elogis de Guardiola cap a l'equip italià. 

Per què és important? L'entrenador del Nàpols no es va oblidar de Pep Guardiola per retreure-li les seves declaracions, després de classificar-se per als quarts de la Champions League.

El motiu: Guardiola va dir després de la seva contundent victòria 7-0 contra el Red Bull Leipzig aquest dimarts que “El Nàpols és potser el millor equip d'Europa… en termes d'estil de joc, s'apropa a l'Arsenal”.

  • Tot i això, Spalletti no s'ho ha pres precisament com un elogi. 

Què ha dit? 

  • “No em fan gens feliç aquestes declaracions, és un joc que es coneix, per posar-nos pressió i treure-la a ell. Poses al Nàpols per davant del City, però si utilitzen 900 milions i nosaltres 9, és per alguna cosa. És un joc dir que et posem allí i després segur que caus”.

Al detall: l'equip italià està fent una temporada històrica, sent líder indiscutible de la Sèrie A, amb 22 triomfs i 18 punts respecte al segon de la taula. 

  • “L'entrenador del Nàpols va afegir que “l'afició està encantada per haver aconseguit la classificació a la següent fase. Que deixen de banda qualsevol mena de provocació que se'ls pugui posar i que gaudeixin”.  

D'on venim? 

  • El Nàpols va assolir aquest dimecres la classificació per primer cop a la història als quarts de la Champions amb un resultat global de 5-0.
  • El conjunt italià es va imposar a l'Eintracht de Frankfurt a l'Estadi Diego Armando Maradona. 

Visió global: El Nàpols formarà part del sorteig d'aquest divendres al migdia. Els altres equips classificats són el Manchester City, Inter, Milan, Chelsea, Bayern, Benfica i Real Madrid. 

  • Aquest curs és el primer cop des de la temporada 2004/05 que hi ha tres representants de la Lliga italiana als quarts de la Champions.
Categoria: Fanzone