Fanzone
La jugadora del Barça, Alexia Putellas
Foto: La jugadora del Barça, Alexia Putellas | Europa Press
Putellas

El moment més esperat: Putellas ja s'entrena amb les seves companyes

Temps de lectura: 2 minuts
La jugadora del Barça, Alexia Putellas
Foto: La jugadora del Barça, Alexia Putellas | Europa Press

El Barça esperava aquest moment, Putellas ha entrenat aquest dilluns amb les seves companyes. Un entrenament que deixa entreveure que la tornada d'Alexia serà més aviat del que sembla.

Què en sabem? D'aquesta manera la jugadora de Mollet entra en una nova fase dins del seu procés de recuperació.

  • La jugadora ha fet part de l'entrenament de preparació del duel de tornada de la Champions femenina.
  • Amb l'equip de Jonatan Giráldez preparant el partit contra la Roma, el de la tornada dels quarts de finals de la Champions d'aquest dimecres a l'Spotify Camp Nou, Alexia Putellas s'ha entrenat amb les companyes.

Què diuen? "Alexia Putellas ha començat a formar part del treball amb el grup a l'entrenament d'aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper", ha dit el club blaugrana.

  • "La capitana del Barça inicia una nova fase dins del seu procés de recuperació", han recalcat.
  • "Tornes a sentir una mica el que has sentit sempre. Ara és qüestió de paciència, de continuar treballant. Comencem una nova etapa, que és anar entrenant progressivament amb l'equip", ha dit la jugadora.
  • "Els doctors, que són els que entenen d'això, diuen que està anant tot el procés molt bé. Les sensacions són molt bones. Ara comencem una nova fase i estic amb ganes d'estar disponible, però això ho marca el metge i el meu genoll. Veurem com reacciona", ha explicat Putellas.

D'on venim? Alexia va trencar-se el lligament creuat del genoll esquerre el passat 5 de juliol, en una concentració de la selecció espanyola.

  • El 12 va ser operada satisfactòriament i va començar una llarga recuperació on les darreres setmanes ja havia pogut començar a entrenar en solitari.
Categoria: Fanzone