Fanzone
Captura del vídeo de la intervenció policial
Foto: Captura del vídeo de la intervenció policial
Futbol

Els ultres de l'Espanyol la fan grossa a Montilivi: els mossos intervenen

Temps de lectura: 2 minuts
Captura del vídeo de la intervenció policial
Foto: Captura del vídeo de la intervenció policial

Els ultres de l'Espanyol taquen un bonic derbi català al camp del Girona, Montilivi. Els aficionats bel·ligerants del club barceloní han provocat baralles i situacions molt tenses durant el partit fins al punt que ha hagut d'intervenir els Mossos d'Esquadra.

Per què és important? El segon derbi català (Girona-Espanyol) ha acabat amb enfrontaments entre l'afició visitant i la local.

  • El partit se l'ha emportat el club gironí amb un ajustat 2-1.

Què ha passat? Segons ha pogut saber Principal, diversos ultres de l'Espanyol han sigut expulsats enmig del partit per provocar, insultar i barallar-se amb els seguidors del Girona Futbol Club.

  • La zona del gol nord, al costat de la grada visitant, els seguidors de l'Espanyol han envaït la zona per animar el seu club, però ho han fet de manera que, molts d'ells, han acabat acompanyats fora per la policia.
  • També, els seguidors del club de Barcelona que es trobaven dins de la zona visitant, han fet llançaments d'objectes, begudes i han insultat els gironins que seien prop provocant moments de molta tensió.

En profunditat: Una sòcia del Girona ha denunciat que ha patit un atac d'ansietat i ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics per culpa dels ultres de l'Espanyol.

  • "A un metre de mi, sense seguretat, insultant-me, amenaçant-me i provocant-me i jo sense poder fer res perquè si obria la boca em picaven", ha lamentat. A més, ha explicat que l'han amenaçat de treure-li "la navalla".
Categoria: Fanzone