Fanzone
Vinicius al Bernabeu contra l'Espanyol
Foto: Vinicius al Bernabeu contra l'Espanyol | EFE/Juan Carlos Hidalgo
Real Madrid (3-1) Espanyol

L'Espanyol i el seu ‘trauma’ amb el Madrid: l'esfereïdora dada dels pericos al Bernabéu

Temps de lectura: 2 minuts
Vinicius al Bernabeu contra l'Espanyol
Foto: Vinicius al Bernabeu contra l'Espanyol | EFE/Juan Carlos Hidalgo

L'Espanyol no sobreviu al Madrid i continua condemnat a la seva maledicció al Bernabéu. 

Per què és important? L'equip de Diego Martínez prolonga la seva angúnia contra el Madrid i també manté l'ombra que el persegueix cada cop que visita el Bernabeu.

El motiu: Els pericos no aconsegueixen guanyar al feu blanc des de fa 27 anys. 

  • La seva darrera victòria va ser el 21 d'abril del 1996 (2-1) gràcies a un doblet de Jordi Lardín. 

Context

  • Joselu va fer el primer gol per l'Espanyol, però el Real Madrid, com és ja habitual, es va refer d'un gol que els havia deixat ben atordits.
  • Els d'Ancelotti reiniciarien el partit amb la seva eina preferida: la remuntada. La bona actuació de Kross al mig del camp i l'encert de Vinicius van mantenir amb vida els blancs a la Lliga.
  • Poc més faria l'Espanyol enfront d'un Madrid que reservava ja les energies per a la Champions d'aquest dimarts contra el Liverpool.
  • Els gols de Militao i Asensio tancarien el partit i condemnarien l'Espanyol a mantenir la seva usual dinàmica al Bernabéu.

Previsions: Amb aquest resultat l'Espanyol es col·loca el 13è a la taula de la classificació i lluita per no apropar-se al disputat descens.

  • Per la seva banda, el Madrid pressiona el Barça a la Lliga i es posa a 6 punts, a falta del que facin els de Xavi aquest diumenge contra l'Athletic Club. 

Visió global: El partit es va disputar poc després que el Madrid anunciés una reunió d'urgència per la gravetat del cas Negreira. Els blancs, tot i el seu silenci fins al derbi, decidiran la seva postura aquest diumenge. Així, podrien personar-se com a acusació particular. 

  • Uns 300 aficionats de l'Espanyol han realitzat càntics al Bernabéu de ‘Corrupció a la Federació”

D'on venim? La Fiscalia va anunciar aquest divendres la denuncia pel Cas Negreira del conjunt culer i d'altres directius de l'entitat per corrupció esportiva.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Lliga Real Madrid