Fanzone
L'anàlisisi del Jugadors blaugranes

1X1 de l'Elx-FC. Barcelona: El Barça liquida la lliga en un partit plàcid

Temps de lectura: 3 minuts

El Barça liquida la lliga en un partit sense gaires sobresalts al camp de l'Elx. Repassem els protagonistes del partit:

 

Ter Stegen: Tranquil.

Partit no massa exigit per un porter que va pel camí de fer el seu primer Premi Zamora en un any somiat: Un altre "Clean Sheet" per un historial a la lliga quasi immaculat.

Koundé: Consolidat.

Partit sobri i ferm del defensa francès, que creix cada partit que passa. El Madrid espera i les seves aptituds defensives seran necessàries.

Araujo: Benvingut.

Partit fantàstic del central uruguaià, que es va exhibir en "plan jefazo" a l'eix de la defensa. Els atacants il·licitans no van produir massa perill, però ell dona senyals de fermesa abans d'un nou duel apassionant amb Vinícius.

Marcos Alonso: Fiable.

Partit molt centrat del defensa blaugrana -no sabríem dir si lateral o definitivament central-. Va suplir Chisthensen amb valor i mestria.

Alba: reaparegut.

Partit interessant del veterà lateral que va aportar una bona lectura dels espais i com atacar, generant perill.

Eric García: Descobert

Partit espectacular del canterà en una posició experimental. L'aposta "clementista" de Xavi va sortir fantàstica, i el català oposita a ser el nou mig centre defensiu de referència.

Sergi Roberto: Tranquil.

Actuació decent del jugador de Reus a la seva posició favorita. Va fer un bon partit contra un rival molt limitat.

Gavi: Reivindicat.

Un altre partit amb un gran nivell de performance del jove, que dona igual que jugui amb el 6 o amb el 30, és una màquina. Els àrbitres continuen executant el que demanen els altaveus mediàtics: poques faltes a favor i una targeta groga desproporcionada.

Ferran. Destacat.

Actuació destacada del jugador valencià, que rendeix molt millor quan te els 90 minuts per davant. Gol essencial i necessari per guanyar confiança.

Lewandoski: Golejador.

No ha estat un partit extraordinari del davanter polonès, tot i que marcat dos gols i ha assistit un cop. Els dos gols són essencials per la lluita per un premi Pichichi que sumar al Zamora en una lliga sommiada, però també per guanyar confiança en un clàssic que ha de ser definitiu.

Ansu Fati: Redimit.

Gran partit del de la masia que va fer callar a l'entorn, als periodistes crítics i també el seu pare, amb un partit esperançador, que permet fer pensar que el millor Ansu mereix més minuts.

Kessié: Reforç.

Minuts residuals del jugador de Ghana, que veu com Eric Garcia li treu el lloc de titular al mig del camp.

Pablo Torre: Indesxifrable.

Encara no sabem si Pablo Torre és carn o peix, i això és responsabilitat de Xavi Hernández. Amb Koeman, a aquestes altures de campionat ja sabíem que Pedri o Gavi eren el futur del Barça, i Mingueza... bé, doncs era Mingueza.

Garrido: Debutant.

Un altre debut d'un jugador de la Masia per completar l'estadística, però que serà difícil que tingui un paper destacat el que resta de temporada. Xose Mourinho tenia el costum de fer debutar canterans per a després no tornar-los a fer jugar, només pel què diran. Esperem que Xavi no adopti aquest costum i aposti d'una forma decidida pels jugadors de la pedrera.