Fanzone
Antonio Rüdiger i Álex Baena
Foto: Antonio Rüdiger i Álex Baena | EFE/ Chema Moya
Real Madrid

La versió de Baena sobre l'agressió de Fede Valverde

Temps de lectura: 2 minuts
Antonio Rüdiger i Álex Baena
Foto: Antonio Rüdiger i Álex Baena | EFE/ Chema Moya

El futbolista del Villareal, Àlex Baena, trenca el seu silenci després de l'agressió de Fede Valverde. 

Per què és important? Àlex Baena va sofrir una agressió del futbolista del Madrid, Fede Valverde, i ara es coneixen els detalls del futbolista del bàndol groguet, segons el seu entorn. 

D'on venim?

  • El Madrid va sofrir una derrota 3-2 a la Lliga contra el Villareal el dissabte 8 d'abril. En finalitzar el partit, Fede Valverde va esperar Àlex Baena a l'aparcament d'autobusos del Santiago Bernabéu i li va propinar un cop de puny a la cara.
  • Tot i que no tenia cap ferida de gravetat, unes imatges van desvelar que el jugador groguet tenia el pòmul visiblement inflamat després de l'agressió del futbolista del Madrid. 
  • L'origen de la baralla vindria del partit a la Copa del Rei entre ambdós conjunts, en el qual Baena hauria fet burla suposadament sobre l'avortament accidental del fill de Valverde: “Plora ara, que el teu fill no naixerà”.

A més: l'entorn del futbolista madrileny va justificar la seva actuació dient que Baena li havia dit una frase sobre el naixement del seu fill i aquest ho va negar públicament. 

Què sabem? L'entorn de Baena ha explicat la seva versió.

  • Àlex li hauria dit a Valverde que “A veure si deixeu de plorar en xarxes, que sou uns plorons”, segons Sport.
  • Durant el partit d'aquest dissabte, ambdós futbolistes van coincidir uns 30 minuts i tot i que les baralles no van anar a més a la gespa, el del Madrid li hauria dit que l'esperava fora. Baena no li va donar importància i els groguets van aconseguir sumar de tres al Bernabéu. 
  • En finalitzar el duel, el jugador del Villareal estava fent una videotrucada amb Arnau Martínez al pàrquing i Valverde li va propinar un cop de puny dient-li: “I ara continua dient allò que dius pels camps”. 
  • Baena va accedir a no denunciar-lo si en un comunicat desmentia els suposats insults del groguet cap al seu fill. L'entorn de Fede va dir que no podia fer-ho sense permís del Madrid i, per tant, va denunciar-lo. 
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Real Madrid Futbol