Fanzone
Xavi a l'estadi
Foto: Xavi a l'estadi | AFP7 / Europa Press
Getafe (0-0) Barça

Xavi torna a parlar de la gespa després de l'empat contra el Getafe

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi a l'estadi
Foto: Xavi a l'estadi | AFP7 / Europa Press

El Barça s'estavella contra el Getafe i no passa de l'empat. Així ha estat la reacció dels blaugranes. 

Per què és important? Els blaugranes malbaraten una nova ocasió i no són capaços de superar el Getafe (0-0). El tècnic ha valorat el partit i l'estat de la gespa. 

Què ha dit Xavi? 

  • "No estem en el millor moment de la temporada, ni en joc ni en efectivitat, però ho hem intentat de totes les maneres. El partit ha estat molt travat, el camp estava molt sec. Hem estat espessos, incòmodes, l'estat del terreny de joc no ens ha ajudat, però no és excusa".
  • "No hem de caure ara psicològicament, hem de recuperar sensacions, qui no juga a futbol no ho entén, és un punt en un camp molt complicat, hem generat 4 o 5 clares per guanyar el partit".
  • "No tenim falta d'ambició, avui el vestidor està capbaix, per ganes no és, és futbolístic, volen guanyar, però ara a pensar amb l'Atlético de Madrid". 
  • "Portem molts minuts sense marcar, però també sense encaixar, ells han fet un treball extraordinari, no hem d'alarmar-nos".
  • "Jo no he notat un ambient hostil, no és excusa el terreny de joc, no hem tingut encert, la gespa ens perjudica en circulació. També estem acostumats a jugar de nit que no toca el sol, però això no és una excusa". 

A més: Ter Stegen ha dit que "L'empat no fa el pes, les que tens cal posar-les. Crec que eren tres punts molt necessaris, volem sortir i guanyar, però no ha pogut estar. Aquí sofrim, la gespa està alta".

En detall: El Barça no passa de l'empat contra el Getafe per culpa de la seva falta de creativitat, talent i imaginació.

Previsions: Els blaugranes poden mantenir la tranquil·litat d'estar a 11 punts del Madrid, però han de reaccionar si vol evitar que se'ls compliqui una lliga que semblava guanyada. 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Barça