Fanzone
L'Atlético de Madrid al Camp Nou
Foto: L'Atlético de Madrid al Camp Nou | EFE/ Enric Fontcuberta
Barça (1-0) Atlético de Madrid

VÍDEO: l’expulsen del Camp Nou per ensenyar l’escut de l’Atleti amb la bandera espanyola

Actualitzat: Diumenge, 23 d'abril de 2023. 22:44
Temps de lectura: 2 minuts
L'Atlético de Madrid al Camp Nou
Foto: L'Atlético de Madrid al Camp Nou | EFE/ Enric Fontcuberta

Polèmica durant el duel a la Lliga entre el Barça i l'Atlético de Madrid: expulsen un aficionat de l'equip matalasser després que pengi una bandera d'Espanya. 

Per què és important? La imatge d'un aficionat de l'equip del Cholo Simeone s'ha fet viral i no exempta de controvèrsia, després que es captés com un seguidor del Barça arrenca la bandera espanyola penjada al Camp Nou. 

Què sabem? Un soci del Barça es va encarregar de retirar, segons han captat les imatges, una bandera espanyola amb l'escut de l'Atlético de Madrid. 

  • La resta dels aficionats xiulaven el seguidor matalasser, el qual havia penjat l'escut del seu equip dins d'una bandera espanyola sobre una de les tanques publicitaries de l'estadi culer. 

En detall: Els membres de seguretat de l'equip blaugrana van treure de forma pacífica l'aficionat de l'Atlético de Madrid. 

  • Aquest havia incomplert la normativa pel que fa als partits d'alt risc, de no portar simbologia del conjunt visitant en les zones reservades per aficionats del Barça.

D'on venim? 

  • El Barça ressuscita a la Lliga i deixa vista per sentència la competició. Els de Xavi recuperen Frenkie i Pedri i acaben amb el seu desànim que els havia acompanyat als partits contra el Girona i el Getafe, gràcies a un gol de Ferran i desterren l'Atlético de la lluita pel títol.
  • L'equip blaugrana s'ha imposat per la mínima, amb el seu habitual 1-0, però ha deixat sensacions molt diferents de les transmeses als darrers partits. El tècnic s'ha mostrat molt orgullós d'haver-se imposat a un equip que era rival directe i que feia 13 jornades que no perdia, a més de recuperar Frenkie i Pedri. 

Situació actual: Amb aquest resultat, el Barça es col·loca a 11 punts del Madrid i a 16 de l'Atlético de Madrid quan falten 8 jornades i, per tant, 27 punts en joc. 

Categoria: Fanzone