Fanzone
Camp Nou/
Foto: Camp Nou/ | Principal
Barça

El Barça es pronuncia després de la polèmica amb la retirada de la bandera d'Espanya

Temps de lectura: 2 minuts
Camp Nou/
Foto: Camp Nou/ | Principal

El conjunt blaugrana s'ha pronunciat després de la polèmica amb la retirada de la bandera d'Espanya del Camp Nou durant el duel del Barça contra l'Atlético de Madrid (1-0).

Per què és important? La imatge d'un aficionat de l'Atlético de Madrid s'ha tornat viral després que es captés com un seguidor culer va arrancar la bandera espanyola que havia penjat al Camp Nou. Ara el conjunt blaugrana s'ha pronunciat en un comunicat sobre aquests fets. 

Què ha dit? 

  • "Ahir en l'Estadi es va produir un episodi en el qual un parell de seguidors de l'Atlético de Madrid, situats en la segona graderia, van cobrir la publicitat de Spotify amb una bandera espanyola amb l'escut de l'equip matalasser"
  • "Davant aquesta situació, es va activar un grup d'intervenció de seguretat privada que es va dirigir al lloc per a indicar als seguidors quina era la normativa del Club, que no permet penjar banderes ni altres elements que tapin la publicitat de l'Estadi i que, per tant, era necessari retirar".
  • "Abans que el servei de seguretat privada arribés al lloc, un aficionat local va baixar d'una localitat superior i va retirar aquesta bandera, deixant-la al costat de l'aficionat de l'Atlètic de Madrid".
  • "El grup d'intervenció va parlar amb l'aficionat de l'Atlétic i li va explicar la normativa i li va preguntar si havia tingut problemes amb algun aficionat local. Aquest seguidor, que presentava símptomes compatibles amb estar sota els efectes de l'alcohol, va manifestar que no va tenir cap, però que alguns aficionats locals de la zona li havien increpat amb anterioritat".
  • "L'aficionat va manifestar als vigilants de seguretat que preferia veure el partit des d'una altra posició, en una zona superior de la mateixa boca; es va aixecar per a reubicar-se a si mateix amb el seu acompanyant. La seguretat privada li va acompanyar".

En detall: La normativa de partits d'alt risc no permet mostrar simbologia esportiva de l'equip visitant a les zones d'aficionats locals. 

  • Per aquest motiu, el Barça també explica que l'aficionat va deixar la seva samarreta de l'Atlético de Madrid i la bandera i va tornar amb una altra al seu lloc original. 
Categoria: Fanzone