Fanzone
Exterior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un cartell on es llegeix
Foto: Exterior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un cartell on es llegeix | Martí Petit / Ajuntament de Barcelona
Camp Nou

El Barça elimina els abonaments a Montjuïc: què fer si ets soci?

Temps de lectura: 2 minuts
Exterior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un cartell on es llegeix
Foto: Exterior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un cartell on es llegeix | Martí Petit / Ajuntament de Barcelona

El FC Barcelona s'adapta a la seva arribada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys mentre durin les obres al Camp Nou. Entre els canvis més destacats hi ha el del sistema d'abonaments que fins ara es feia servir.

Per què és important? Les obres al Camp Nou trasllada als aficionats a Montjuïc on, per qüestions de visibilitat, l'aforament serà menor als 55.000 espectadors, la meitat del Camp Nou. Un fet que també afecta els socis i sòcies del Barça.

Què en sabem? El Barça ha anunciat que el club eliminarà els abonaments mentre jugui a Montjuïc a partir de la temporada vinent.

  • Per tant, els socis no pagaran com fan cada temporada i hauran de comprar, com qualsevol altre soci, un passi especial que costarà de 700 a 1.700 euros.
  • D'altra banda, la vicepresidenta institucional, Maria Elena Fort, ha dit que "no hi haurà seient lliure, passaport, entrades infantils ni abonament de penyes" i que es perdran "els drets adquirits previs dels abonats".

Què fer si ets soci/a? 

  • El club ofereix en caràcter preferent a tots els abonats actuals la possibilitat de comprar un passi per assistir a l'Estadi Olímpic.
  • Disposaran d'un mes per comprar el passi de temporada a nou camp en una de les sis zones de la instal·lació.
  • El model d'assistència serà com es va fer en el període Covid, és a dir, sol·licitant assistir partit a partit.

Com assistir a l'Estadi Olímpic Lluís Companys?

  • La inscripció per l'entrada serà partit a partit. El soci o sòcia comprador del passi haurà de sol·licitar cada partit al qual col assistir, mitjançant l'App de Socis o el web.
  • Si no indica activament que vol assistir a un partit, el Club no li assignarà una localitat i no podrà anar-hi.
  • Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a grups de 6.

A la pràctica: El Club també ha explicat que és possible que les sol·licituds superin el nombre de localitats disponibles.

  • En aquest sentit, han indicat que es farà un sorteig i aquells socis o sòcies no agraciats podran percebre una part proporcional per servei no prestat.

Finalment, els socis o sòcies abonats a l'Spotify Camp Nou la temporada 2022/23 que hagin assistit més d'un 85% de partits durant la temporada 22/23 tindran opció preferent durant les primeres 48 hores sobre la resta de socis, és a dir, tindran prioritat per triar zona d'abonament.

Categoria: Fanzone