Hansen al Camp Nou contra el Chelsea
Barça (1-1) Chelsea

Hansen governa al Camp Nou i el Barça posa la directa cap a la final

Temps de lectura: 2 minuts

El Barça brilla al Camp Nou i es classifica per la final de la Champions. Un gol de Hansen els deixa a 90 minuts per tornar a fer història.

Per què és important? El Barça es corona al Camp Nou després d'un gol de Hansen, qui comanda l'equip fins a la final de la Champions.

Els motius

• El Barça aprofitava els primers compassos per trobar Oshoala i dominar amb la pilota, mentre Graham Hansen volia repetir la jugada d'Stanford Brigde, però aquest cop el seu gol acabaria anul·lat.
  • Precisament la noruega era omnipresent, desfermada a l'àrea, sortejava les jugadores angleses. Les de Giráldez acumulaven futbolistes per trobar Rölfo i els espais i mantenien el Chelsea lluny de la porteria de Sandra Paños.
  • Les angleses no estaven disposades a arriscar-se tan aviat, més bé, centrar els seus esforços a rebutjar els llançaments del Barça.
  • Obrir la llauna es convertia en una gesta, tot eren samarretes blanques. Però Aitana era una revolució a la gespa, tot l'equip n'era conscient de que els seus regatejos a l'àrea eren màgics.
  • Les d'Emma Hayes es van animar a l'atac i gairebé donen l'ensurt, però per si Aitana no en tenia prou amb ser important a l'atac, també era providencial per treure el perill de dins l'àrea.
  • Arrancava Hansen al balcó de l'àrea com una moto a la segona meitat, però en no finalitzar amb el xut, el Barça continuava remant a contracorrent per duplicar el seu avantatge a l'eliminatòria i protestant el constant de faltes que rebia de les angleses.
  • El Barça no perdona a les nits grans i Hansen, tampoc, la davantera enviaria la pilota al fons de la xarxa després d'una conducció quilomètrica d'Aitana des del mig del camp.
  • Poc duraria l'alegria blaugrana, això era el Chelsea i les angleses trobarien l'empat després d'un gol de Reiten.
  • El gol va envalentir les angleses i el Barça evitava l'assetjament cap a Paños. Les culers no s'acovardien i responien també amb envestides a l'atac. El xiulet final marcava l'últim sospir de l'encontre, el Barça tornava a fer història a Europa.

En detall: El nom d'Alexia Putellas omplia tot el Camp Nou, els aficionats el corejaven al minut 11.

Situació actual: El Barça es classifica per tercer cop consecutiu per a la final de la Champions el 3 de juny, després d'un 2-1 global al marcador.

• Ara, sols queden 90 minuts a Eidoven per tornar a coronar-se a l'elit europea.
Categoria: Fanzone