Fanzone
Cristiano Ronaldo
Foto: Cristiano Ronaldo | Europa Press
Futbol

El president de l'AL Nassr diu que l'han "estafat" amb el fitxatge de Cristiano

Temps de lectura: 2 minuts
Cristiano Ronaldo
Foto: Cristiano Ronaldo | Europa Press

El president de l'Al Nassr, Al-Muammar, ha definit el fixatge de Cristiano Ronaldo com una "estafa", i l'ha comparat amb un kebab.

Per què és important? El malestar dins del club d'Aràbia Saudita amb el portuguès arriba al seu punt àlgid i podria acabar amb l'acomiadament de Cristiano. El president del club on juga Ronaldo l'ha comparat amb un kebab i ha dit que és una estafa.

Què ha dit? En declaracions amb el mitjà ArabiaNews50, el president de l'Al Nassr ha assegurat sentir-se "estafat" amb el fitxatge de Cristiano Ronaldo. Si no fos suficient, el multimilionari saudita ha comparat la compra del davanter portuguès amb una mala compra de kebabs.

  • "Només m'han estafat dos cops en la meva vida. La primera va ser quan vaig demanar tres kebabs i només me'n van entregar dos. La segona ha sigut fitxar a Cristiano Ronaldo", ha desbarrat Al-Mummar.

Què ha passat? La tensió entre el club i els aficionats de l'Al Nassar amb Cristiano està arribant al seu límit. Els seguidors del club saudita xiulen i esbronquen en cada partit al davanter portuguès pel seu baix nivell futbolístic.

  • Ronaldo ha de sentir a cada partit com li criden el nom de Leo Messi, a això se li afegeix les crítiques dels seus aficionats pel seu baixíssim rendiment. Aquesta tensió va fer esclatar Ronaldo, que va sortir de l'estadi agafant-se els genitals.
  • Per aquest gest despectiu, una advocada ha demanat la seva deportació del país i les crítiques han augmentat a cada dia que passa fins que el president del Al-Nassar ha acabat qualificant el seu fixatge d'estafa.

 

Categoria: Fanzone