Fanzone
El Barca contra el Chelsea
Foto: El Barca contra el Chelsea | EFE/Alejandro García
Barça (1-1) Chelsea

Jonatan Giráldez, sobre Hansen: "Es de les millors jugadores del món"

Temps de lectura: 2 minuts
El Barca contra el Chelsea
Foto: El Barca contra el Chelsea | EFE/Alejandro García

El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, ha lloat Caroline Graham Hansen a la roda de premsa després de la classificació per a la final de la Champions. El gol de Hansen i l'empat contra el Chelsea (1-1) ha estat claus per fer vàlid la victòria a l'anada de les semifinals (1-0).

Per què és important? El Barça es classifica per a la final de la Champions gràcies a un gol de la noruega contra el Chelsea i ara lluitarà per fer història conquerint Europa.

Què ha dit Giráldez?

  • "Estem molt contents, ara cal celebrar aquesta classificació, crec que és mèrit de tot l'equip"
  • "Crec que he encertat perquè hem trobat recursos a l'atac, estic content d'allò que he vist"
  • "Aquest tipus de partits els preparem tota la temporada, amb el gol han estat molt agressives a la pressió, hem tingut un moment on no només era futbol sinó també competir. A vegades necessites això per apropar-te als èxits". 
  • "Quan et classifiques per una final saps que no sols has de donar la teva millor versió a l'àmbit de l'atac, també a la defensa, hem estat molt bé en segones jugades, hem dominat facetes del joc que ens preocupava". 
  • "Amb l'empat i amb un gol emocionalment era difícil empatar l'eliminatòria. Estic molt agraït a l'afició, vam fer una crida i la resposta que hem rebut ha estat espectacular". 
  • "Veig entrenar Hansen cada dia, és de les millors jugadores del món, sense cap dubte, ha estat una temporada difícil per ella després de la lesió, però tot l'esforç li ha permès arribar al millor moment de la temporada en el seu millor nivell". 
  • "Jo crec que a l'anada vam estar millors que el Chelsea i al Camp Nou també he tingut la sensació que hem dominat l'encontre, tot i no traduir-se en ocasions".

En detall: Aitana ha sortit del partit obligada. El tècnic ha explicat que tenia rampes i no podia donar el 100%.

  • També ha dit que "no volia arriscar-se amb Putellas i que amb les jugadores que estaven jugant ens donava per arribar a la final, tot i que ja la veurem a la Lliga".

Situació actual: El Barça disputarà la final de la Champions el pròxim 3 de juny a Eidhoven després de la seva victòria 2-1 al resultat global de l'eliminatòria. 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Champions Barça