Fanzone
Messi i Mbappé
Foto: Messi i Mbappé | PSG
Messi

El PSG no renovarà Messi i el suspèn de sou i feina dues setmanes

Temps de lectura: 2 minuts
Messi i Mbappé
Foto: Messi i Mbappé | PSG

Leo Messi no continuarà al PSG després del final de temporada. El davanter argentí finalitzarà la seva etapa a París després que el club hagi decidit que no prolongarà una temporada més el seu contracte, segons avança aquest dimarts l'Equipe.

A més: L'equip francès ha suspès durant dues setmanes de sou i feina a l'exjugador del Barça per fer un viatge per motius comercials sense autorització a Aràbia Saudí. 

Què en sabem? Quan Messi va arribar al PSG el 2021, va firmar una clàusula opcional que li permetia jugar una tercera temporada, però els directius del club han decidit que no l'activaran, segons explica el diari francès. 

  • L'equip no l'havia donat permís per absentar-se de l'entrenament que tenia després de caure derrotat contra el Lorient per 3-1. 
  • Precisament la derrota del conjunt francès, que segueix liderant la classificació a la lliga, ho va precipitar tot i una jornada que havia de ser lliure pels jugadors es va convertir en un dia d'entrenament. 
  • El PSG decideix prescindir dels seus serveis després que hagi donat "llargues" per firmar el contracte.

A partir d'ara: Messi podria tornar a jugar el 21 de maig en el partit contra l'Auxerre i estaria disponible al club francès fins al 3 de juny quan acabi la temporada.

  • El seu equip és primer a la lliga, amb 5 punts més que el segon, l'Olympic de Marsella.

Per què és important? El Barça treballa des de fa temps per recuperar la seva antiga estrella i està molt atent a la seva situació professional amb els francesos. La marxa del PSG podria obrir encara més les portes a un possible retorn a Barcelona, una situació molt desitjada pel club i els aficionats. 

  • Una de les solucions del club per afrontar el car fitxatge de Messi consisteix en convertir l'antiga Pedrera en un museu dedicat a l'argentí, referent futbolístic en l'àmbit mundial. 
  • Els ingressos que generaria aquesta atracció turística serien una nova palanca perquè el Barça pugui quadrar comptes i fitxar el davanter del PSG. 
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Leo Messi