Fanzone
Messi i Kun amb la samarreta de 'Kunisports'
Foto: Messi i Kun amb la samarreta de 'Kunisports' | Instagram de 'Kunisports
Messi

Messi, el gran 'tapat' de la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
Messi i Kun amb la samarreta de 'Kunisports'
Foto: Messi i Kun amb la samarreta de 'Kunisports' | Instagram de 'Kunisports

Barça, MLS, Aràbia Saudita… el futur de Messi té en suspens tot el món del futbol i Kun torna a parlar-ne. 

Per què és important? Que Messi encara no hagi renovat amb el PSG aviva els rumors sobre el seu futur i ara s'obre una via totalment insospitada a la Kings League.  

Què ha dit el Kun Agüero? Hi ha possibilitat que Messi jugui en Kunisports (equip del qual és president a la Kings League)? Mmm… un 25%. No és molt, però hi ha un percentatge, que probablement en algun moment de la vida es compleixi”. 

A més: Agüero va publicar al compte d'Instagram de Kunisports una fotografia amb el 10 del Barça al gener i va posar “Un darrer ball junts”, fent real una possibilitat que semblava remota. 

  • Aquest 'darrer ball' podria produir-se a la nova competició de Piqué.
  • El Kun no va compartir vestidor amb Messi al Barça perquè just quan ell va arribar, Leo va sortir al PSG. 

En detall: Agüero també va parlar de la possibilitat que Messi tornés al Barça durant una jornada de la Kings League. 

  • Laporta hauria de fer l'esforç perquè torni Messi. Leo va néixer al Barça i hauria de retirar-se aquí. Li dono un 50% de possibilitat que torni. Si el president fa un pas, jo crec que estarà més a prop”. 
  • Tot i això, ja no és tant un problema per voler apropar postures, sinó econòmic. El Barça continua excedint en 200 milions la massa salarial.

Visió global: Neymar sí que participarà a la Kings League que es crearà al Brasil. Piqué va fer broma durant les semifinals i final de la competició sobre com el brasiler va aconseguir ser nou president.

  • “Teníem una mica de por, la Copa de la final l'han intentat robar. Estava aquest matí agafant les darreres coses per venir al Camp Nou i de sobte dos desgraciats m'han segrestat.  Tot era perquè Neymar volia paralitzar la vetllada de la Kings League. M'han fet xantatge amb una plaça a la Kings League, i per això serà president”.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Barça