Fanzone
El jugador del Barça, Ansu Fati
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati | Europa Press
Ansu

El pare d'Ansu explota contra el Barça: "Ell no vol marxar, però jo penso una altra cosa"

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Ansu Fati
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati | Europa Press

El pare del jugador del Barça, Ansu Fati, ha deixat molts titulars aquest dimecres després de criticar durament el club blaugrana. Bori Fati ha assegurat que el seu fill no desitja anar-se'n del club blaugrana però que ell pensa "una altra cosa" per la falta de minuts i protagonisme del seu fill en el projecte de Xavi Hernández.

Què ha dit? 

  • "Ansu no vol marxar del Barça, però jo com a pare penso una altra cosa. El que em molesta és que Ansu jugui tan pocs minuts, mereix molt més", ha assegurat Fati a la COPE.
  • De la reunió amb el director de futbol blaugrana, Mateu Alemany, ha revelat que li va dir que Ansu és "patrimoni del club" i que el Barça vol a Ansu. "El primer que li va dir Ansu a Jorge Mendes va ser que ell és del Barça i ell no se'n va del club. Jo pensava una altra cosa, però ell em va dir "Papa, no estic d'acord. Vull estar aquí'", ha explicat el pare.

A més: El pare d'Ansu sembla estar tan molest amb la situació actual del seu fill que va insinuar que no aniria més al Spotify Camp Nou. "Ja no aniré al camp més, estic molt enfadat", ha assegurat.

  • "Penso que ens mereixem molt més, perquè Ansu abans de lesionar-se jugava i hi eren Messi, Griezmann, Suárez...És el '10', el que es va atrevir a agafar el '10' de Messi." A mi el que em molesta és que jugui tan pocs minuts", ha reiterat.

Tanmateix, el pare ha deixat clar que l'actitud del seu fill és diferent. "Ansu no està disgustat amb Xavi, és el seu ídol de sempre. Jo estic enfadat com a pare", ha recalcat.

Què esperar? De cara al futur, ha assenyalat que ell, com a pare, pensa molt en Sevilla i a tornar a casa.

  • "Ara mateix no valoraria una oferta del Madrid, perquè Ansu no l'acceptaria. Jo no puc posar Ansu on ell no vol. Però jo no parlaré mai malament del Madrid perquè són dos clubs molt grans i mai no saps el que el món t'oferirà... Mai no saps on et portarà", ha conclòs.

Context: El jugador del Barça ha disputat trenta-vuit partits com a culer aquest curs i només ha marcat sis gols i ha repartit tres assistències. El seu valor de mercat ha baixat en picat. 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça