Fanzone
Lionel Messi
Foto: Lionel Messi | EFE
Barça

Messi pica l'ullet al Barça: aquest és el nou tatuatge en plena crisi amb el PSG

Temps de lectura: 2 minuts
Lionel Messi
Foto: Lionel Messi | EFE

Lionel Messi cada cop està més a prop de tornar al Barça. Tots els astres s'estan alineant perquè el millor jugador de la història pugui lluir de nou la samarreta blaugrana i l'argentí n'és conscient. És per això que s'ha fet un tatuatge, que és gairebé premonitori.

Què ha passat? La fotografia del darrer tatuatge que s'ha immortalitzat Messi a la pell està corrent com la pólvora. Enmig de la gran polèmica de l'astre argentí per haver visitat Aràbia Saudita sense el permís del PSG, que ha acabat amb el trencament de les relacions amb el club, Leo s'ha tatuat l'escut del Barça.

  • Els internautes s'han fixat que Messi ara llueix un nou tatuatge amb l'escut en gran del Barça a la cama, on abans només tenia una gran tanca negra sense res dibuixat. 
  • Segons apuntes diversos mitjans, l'escut culer se l'hauria tatuat al llarg d'aquest darrer estiu, quan estava disputant-se el mundial de futbol amb argentina.

Situació actual: El Barça està fent mans i mànigues perquè Messi pugui tornar a jugar a Barcelona, però la delicada situació econòmica del club no ajuda. Tot i això, les relacions de l'argentí amb el PSG cada cop estan més deteriorades i prova d'això ha estat que el club parisenc no el renovarà després d'haver-lo suspès de sou i feina.

  • Segons apunten mitjans francesos, quan el PSG va ser eliminat de la Champions, Messi va comunicar al club que la renovació del seu contracte es posava molt difícil. En aquest context, l'argentí va fer un viatge a Aràbia Saudita sense el permís de la directiva, i això va ser rebut molt malament en els despatxos del PSG. 
  • En aquest punt, els parisencs van decidir expedientar Messi suspenent-lo de sou i feina per tres setmanes. Davant d'aquesta greu sanció els ultres del PSG li han fet creu i ratlla al davanter argentí pronunciant càntics ofensius: "Messi, fill de puta".
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Barça