Fanzone
Queens League

La insòlita manera amb la qual Gerard Romero ha animat 'Jijantas'

Temps de lectura: 2 minuts

Gerard Romero s'ha fet viral per les xarxes després que les càmeres captessin com ha donat suport a l'equip de 'Jijantas' a la jornada inaugural de la Queens League. 

Per què és important? La Queens League ha arrancat amb força al Cupra Arena i Gerard Romero ha estat protagonista per la seva manera d'animar 'Jijantas'

Què sabem? 

  • Gerard Romero ha aparegut amb un bombo a les grades del Cupra Arena. El president de Jijantes no ha volgut perdre's l'estrena a la Queens League de l'equip femení del seu club, 'Jijantas', el qual presideix Paula Gonu, la influencer i creadora de contingut. 
  • Els comentaristes i les xarxes han fet broma comparant Gerard Romero amb Manolo el del Bombo, el famós aficionats de la selecció espanyola de futbol.

D'on venim?

  • 'Jijantas' afrontava el segon duel d'aquesta primera jornada, contra 'Ultimate Móstoles' i ha utilitzat la seva arma secreta al segon 1, amb un penal que finalment ha estat aturat per la portera Laura Villaseca, qui ha frustrat el gol de l'equip de Paula Gonu.
  • La presidenta, tot i la derrota 0-4, ha dit en finalitzar l'encontre que "Hi ha hagut errors, però és el primer partit, i que estava molt contenta de l'equip".

En detall: La jornada ha començat amb el duel entre 'Saiyans FC i Las Troncas', el qual ha acabat amb victòria de l'equip de The Grefg 3-2.

Visió global: 'El Barrio' es va convertir en el primer club a guanyar la Kings League al Camp Nou amb 92.522 aficionats a les grades.

  • Ara, Gerard Piqué vol aconseguir la mateixa repercussió pel que fa a la Queens League.
  • Segons ha publicat l'exfutbolista del Barça, més de 200 mil persones estaven mirant el primer partit de la Queens League, entre Las Troncas FC i Saiyans FC.

Els partits de la jornada 1: Aquest dissabte al Cupra Arena també tindran llocs els partits 1K contra Rayo de Barcelona, Porcinas contra Kunitas, Pio FC contra Aniquiladoras i El Barrio contra Xbuyer Team. 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Queens League