Fanzone
El tennista Rafael Nadal durant una roda de premsa en la Rafa Nadal Academy
Foto: El tennista Rafael Nadal durant una roda de premsa en la Rafa Nadal Academy | Isaac Buj / Europa Press
Tenis

Nadal no jugarà el Roland Garros i anuncia que es retirarà al 2024

Temps de lectura: 2 minuts
El tennista Rafael Nadal durant una roda de premsa en la Rafa Nadal Academy
Foto: El tennista Rafael Nadal durant una roda de premsa en la Rafa Nadal Academy | Isaac Buj / Europa Press

El tenista Rafa Nadal ha decidit que no jugarà "en els pròxims mesos" perquè vol fer un "punt i a part" per recuperar-se totalment de la seva lesió.

Per què és important? La decisió que ha pres el tenista implica no jugar el torneig Roland Garros, el Grand Slam que més cops ha guanyat: 14.

  • La seva intenció és poder tornar al 2024 i ha reconegut que aquest podria ser el seu últim any.

Què ha dit Rafa? "La lesió que em vaig fer a Austràlia no ha evolucionat com ens hauria agradat. Hem estat amb la vista posada en els següents objectius i el més important avui dia es fa impossible i no podré ser al Roland Garros", ha assenyalat Nadal en una roda de premsa.

  • A més a més, el mallorquí ha assegurat que no té "la intenció de jugar els següents mesos" i que posarà "un punt i apart" a la seva carrera per "intentar regenerar" el cos.
  • "No em posaré una data de retorn, la meva intenció és que el 2024 sigui el meu últim any", ha confessat.
  • "La idea es tornar a jugar al 2024 i poder-me acomiadar en aquells tornejos que més han marcat la meva carrera.  Espero que valgui la pena l'esforç. No em mereixeria retirar-me en una roda de premsa. Que sigui una mica com una traca final", ha explicat.

Context: El tennista es va lesionar el passat 18 de gener al psoes ilíac durant la seva derrota en segona ronda de l'Open d'Austràlia davant el nord-americà Mackenzie McDonald i per culpa d'aquesta absència ha caigut fora del 'Top 10' del rànquing ATP.

  • El de Manacor només ha pogut jugar quatre partits aquest any, després de perdre's els Masters 1.000 d'Indian Wells, Miami, Montecarlo, Madrid i Roma, a més del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó.

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Tenis