Fanzone
El jugador del Barça, Ansu Fati
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati | Marc Graupera Aloma / Europa Press
Ansu Fati

La increïble dada d'Ansu Fati que pot marcar el seu futur al club

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Ansu Fati
Foto: El jugador del Barça, Ansu Fati | Marc Graupera Aloma / Europa Press

Ja fa temps que Ansu Fati ha acceptat el seu rol de suplent, tot i això, a les darreres jornades ha demostrat que segueix sent un dels futbolistes amb més gol de la plantilla.

Per què és important? Tot i que Ansu Fati no hagi tingut una bona temporada, ha acabat el curs amb uns molt bons resultats pel que fa a gols.

Amb xifres: Ansu Fati figura com el segon golejador del rànquing blaugrana, amb 10 gols.

  • Ansu empata amb Raphinha, tot i que el brasiler ha disputat 2.942 minuts i Ansi 1.324.
  • Per sobre dels dos es troba Robert Lewandowski, qui amb 23 gols ha aconseguit el trofeu de Pichichi.
  • El resultat d'Ansu és força més sorprenent, ja que es tradueix en efectivitat pel que fa a la mitjana de gols per partits o minuts disputats.
  • Tot i això, aquestes dades no han fet que el tècnic, Xavi Hernández, contempli el blaugrana com a titular o alternativa per donar descans a Lewandowski.

A més dels set gols a la Lliga, també ha marcat gols a la Copa del Rei i un altre a la Supercopa d'Espanya, davant del Real Madrid.

Què esperar? Ansu Fati ha deixat al descobert totes les seves cartes. Tot i això, sembla que Ansu segueix resistint-se a deixar el club que l'ha vist créixer.

  • Després d'aquests bons resultats, el blaugrana té moltes ofertes fora i, degut a les circumstàncies econòmiques de l'entitat, el seu nom és un dels que està a la llista de transferibles.
  • Per la seva banda, Hernández no ha volgut donar cap pista sobre el futur d'Ansu, però sí que ha destacat la seva temporada: "Ha estat bona, jo estic content. Tots han sumat i tots s'han sentit importants en algun moment de la temporada. Aquí estan els gols i les assistències d'Ansu, ha estat decisiu en alguns moments. Aquesta setmana decidirem coses".
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol Lliga