Fanzone
La selecció espanyola celebra el triomf de la Nations League
Foto: La selecció espanyola celebra el triomf de la Nations League | @SEFutbol
Selecció espanyola

Espanya guanya la Nations League i es corona de nou després d'11 anys en blanc

Temps de lectura: 2 minuts
La selecció espanyola celebra el triomf de la Nations League
Foto: La selecció espanyola celebra el triomf de la Nations League | @SEFutbol

La ciutat holandesa de Rotterdam va ser testimoni aquest diumenge de la tornada de la selecció espanyola com a equip competitiu. Els de Luis de la Fuente van aixecar el trofeu de la Nations League (Lliga de Nacions), la tercera edició d'aquest campionat que se celebra cada dos anys des de 2018.

Per què és important? La Roja no guanyava un trofeu europeu des de l'Eurocopa de 2012. Aleshores, el conjunt liderat per Vicente del Bosque culminava la millor època de la selecció després de guanyar el Mundial de 2010.

Què en sabem? Espanya va superar Croàcia durant gran part del partit, però la final es va decidir als penals. 

  • El conjunt va dominar, també, durant la pròrroga creant perill sobre la petita àrea dels croats. 
  • A la tanda de penals, Carvajal va fer el gol decisiu després que Croàcia fallés en dues ocasions. 

En detall: Al partit van jugar de titulars jugadors del Barça com Ansu Fati i Jordi Alba. També va disputar el partit Gavi. 

Què diuen? 

  • Ansu Fati: "Ha estat una final molt intensa i al final ho hem pogut portar i estic molt feliç. La pressió no pesa. Simplement, estic agraït a Luis Enrique, a Luis De la Fuente i a Rubiales". Va fer referència al seu futur al Barça: "Tinc contracte amb el Barça i la meva intenció és seguir millorant i seguir creixent aquí".
  • Després de salvar una ocasió claríssima de gol dels croats, el madrileny Nacho Fernández es va voler reivindicar als micròfons de la SER: "Sembla que haig de fer el doble de treball que qualsevol altre jugador". "Molt feliç de tenir una acció salvadora", va assegurar el jugador, que es va mostrar molt orgullós de la seva feina i constància amb la Roja.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Luis Enrique Futbol