Fanzone
El jugador del F. C. Barcelona Ansu Fati
Foto: El jugador del F. C. Barcelona Ansu Fati | Europa Press
Ansu Fati

Jorge Mendes: "Ansu Fati vol quedar-se al Barça i serà Pilota d'Or"

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del F. C. Barcelona Ansu Fati
Foto: El jugador del F. C. Barcelona Ansu Fati | Europa Press

L'influent agent, Jorge Mendes, ha viatjat a Barcelona per començar a tractar el futur d'Ansu Fati amb el Barça.

Per què és important? Tot i que Ansu Fati no ha tingut una bona temporada, ha acabat el curs amb uns molt bons resultats pel que fa a gols, però el seu futur encara és incert.

Què en sabem? Mendes és un personatge clau pel que fa a fitxatges del Barça. Representa diversos futbolistes de la plantilla com ara Balde, Lamine Yamal o la sortida de Nico González.

  • L'agent portuguès ha de solucionar el futur d'Ansu Fati, un jugador que no vol sortir del club.
  • Per la seva banda, Laporta necessita que Mendes faci canviar d'opinió a Ansu i que aposti per marxar del club i ajudar a desencallar l'escenari econòmic del Barça.

Què han dit? A la seva arribada a Barcelona, Mendes ha assegurat que el futbolista vol quedar-se.

  • "Ansu es vol quedar. Teniu un fenomen. És el segon màxim golejador del Barça (10 gols). En els últims tres partits ha marcat tres gols. Ha demostrat ser un dels millors joves del món i algun dia serà Pilota d'Or".
  • "Ansu Fati és un dels millors jugadors joves del món", ha dit el representant.

Context: Després de fer-se amb el 10 de Messi el setembre de 2021, Ansu va renovar amb el Barça fins a 2027 amb una clàusula de recessió de 1.000 milions d'euros.

Altres jugadors: L'agent també porta alguns jugadors que podrien interessar al Barça, però que són cars com ara, Bernardo Silva i Joao Félix.

  • A la reunió amb el Barça també s'han tractat les renovacions de Balde, que estaria ben encaminada, i la de Lamine Yamal, que al juliol fa els 16 anys i ja podrà signar el seu primer contracte professional.

Mentrestant: El jugador s'ha pronunciat en les darreres hores sobre el partit entre Espanya-Brasil contra el racisme.

  • Fati ha estat molt clar al respecte: "No és només el color de la pell, també per la teva orientació sexual o religió. No es pot acceptar. Estic agraït perquè les seleccions s'ajuntin davant d'aquest tema tan seriós".
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça