Fanzone
Joselu Mato
Foto: Joselu Mato | Oscar J. Barroso / Europa Press
Real Madrid

Els merengues, en evidència: de criticar el fitxatge de Lewandowski a lloar Joselu

Temps de lectura: 2 minuts
Joselu Mato
Foto: Joselu Mato | Oscar J. Barroso / Europa Press

El Real Madrid ha fet oficial el fitxatge de Joselu. El davanter arriba cedit de l'Espanyol per 500.000 euros amb una opció de compra d'1,5 milions.

Què en sabem? El jugador ha estat presentat aquest dimarts al matí a la ciutat esportiva. El davanter ha reconegut que ha "somiat" en tornar a vestir la samarreta del conjunt blanc des que va marxar del club.

  • "Portar l'escut del Real Madrid al pit és l'honor més gran que un pot tenir. Ho donaré tot per ell", ha dit Joselu.

En detall: La premsa merengue i l'afició ha lloat aquest fitxatge i han destacat les seves "bones" estadístiques on el comparen amb el jugador del Barça, Lewandowski.

  • Destaquen que està al top-10 dels líders de Primera en diverses estadístiques ofensives i només han quedat per davant en alguns apartats Lewandowski i Benzema.

A més, alguns usuaris de Twitter han destacat com l'afició blanca va ser força crítica amb el Barça quan van fitxar Lewandowski, destacant que aquest tenia 33 anys.

Tot i això, Joselu té la mateixa edat, 33 anys, i arriba al Madrid cedit des de l'Espanyol, equip que ha descendit a Segona Divisió.

  • Joselu ha estat el tercer màxim golejador de la Lliga, però s'ha quedat a set gols de Lewandowski i tres de Benzema.

D'altra banda, Joselu sí que ha destacat a la Nations League amb la selecció espanyola. El davanter ha estat clau amb els seus gols a Noruega (2) i Itàlia, aquest darrer a les semifinals de la competició.

D'on venim? L'exjugador de l'Espanyol torna així al que va ser el seu primer equip i on ja va debutar el 2011 de la mà de Mourinho.

  • Així va ser el seu primer partit amb el Real Madrid.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Real Madrid Futbol