Fanzone
Sergio Busquets en el seu comiat amb el Barça al Camp Nou
Foto: Sergio Busquets en el seu comiat amb el Barça al Camp Nou | Europa Press
Futbol

Sergio Busquets ja té nou destí: el club on jugarà la pròxima temporada

Actualitzat: Dimarts, 20 de juny de 2023. 18:16
Temps de lectura: 2 minuts
Sergio Busquets en el seu comiat amb el Barça al Camp Nou
Foto: Sergio Busquets en el seu comiat amb el Barça al Camp Nou | Europa Press

Sergio Busquets ja té nou destí. El migcampista s'ha decantat per jugar la pròxima temporada a l'Inter de Miami. Busquets estaria acabant ara de negociar els darrers detalls per anar cap a la MLS.

Per què és important? Amb aquesta decisió, el de Badia tornarà a jugar al mateix equip amb Leo Messi, qui ja va fer públic que marxaria cap als Estats Units.

Què en sabem? Es compleix així un desig blaugrana, el de veure jugar a Busquets i Messi junts de nou, tot i que no serà al Barça com molts voldrien, sinó a l'Inter de Miami.

  • Segons ha avançat Rac1, l'acord està a punt de tancar-se. Busquets signarà almenys per una temporada, tot i que sobre la taula hi ha la possibilitat d'allargar la seva estada a la MLS dos anys.
  • Busquets tindria plaça de jugador franquícia, com Messi i Josef Martínez, i s'està avaluant un acord comercial, segons ha avançat Rac1.

D'on venim? Sembla que serà la segona vegada en quinze dies que l'Aràbia Saudita es queda com a segona opció. I és que tant Busquets com Leo Messi tenien sobre la taula l'oferta amb l'Aràbia Saudita, però s'han decantat per anar als Estats Units.

  • Una decisió contrària a la de Cristiano o Benzema, els exmadridistes han preferit marxar cap a l'Aràbia Saudita.

A més: En cas d'arribar a un acord, a banda de jugar amb Messi, Busquets també podria tornar a fer-ho amb Jordi Alba.

  • El lateral esquerre internacional també manté contacte amb l'Inter de Miami. En aquest cas, s'estudia que sigui jugador TAM (targed allocation money), una categoria especial inferior a la de jugador franquícia.

Finalment: Amb 34 anys, 'Busi' és un dels jugadors més aclamats de la història. Té una Copa del Món i una Eurocopa. A més, compta amb nou lligues, tres Champions League i tres Mundials de Clubs.

Mentrestant: El FC Barcelona ha tingut un petit gest de suport a Gavi després dels insults que es van sentir a la celebració de la Nations League de la Selecció espanyola mentre el jugador blaugrana feia el seu discurs.