Fanzone
Sergio Busquets celebra un gol al Camp Nou
Foto: Sergio Busquets celebra un gol al Camp Nou | EFE/ Enric Fontcuberta
Barça

Sergio Busquets deixa el Barça: "Ha estat un camí inoblidable"

Temps de lectura: 2 minuts
Sergio Busquets celebra un gol al Camp Nou
Foto: Sergio Busquets celebra un gol al Camp Nou | EFE/ Enric Fontcuberta

Sergio Busquets deixa el Barça. L'actual capità blaugrana finalitzarà aquesta temporada la seva etapa gloriosa al club que l'ha vist créixer i triomfar amb un excepcional palmarès. 

Per què és important? El defensa va ser una figura clau del millor Barça de la història en l'etapa Guardiola. És un dels últims grans jugadors d'aquella època 

Què diu? El jugador de 34 anys ha anunciat la seva decisió de marxar del FCB en un elaborat vídeo publicat al compte de Twitter del club.

  • "Ha estat un camí inoblidable: de petit sempre vaig somiar en jugar amb aquesta samarreta, però la realitat ha superat tots els somnis". 
  • "Qui m'anava a dir que quan vaig arribar com a juvenil que podria jugar15 temporades en el millor club del món. El club de la meva vida on he estat, soc i seré aficiona, jugador, capità i on he superat els 700 partits.
  • "Ha estat un honor, somni i orgull poder defensar i representar aquest escut durant aquests anys, però tot té un inici i un final. No ha estat una decisió important, però ha arribat el moment". 
  • Gràcies a tots els treballadors del club, els meus companys, els aficionats i la meva família, que ha sacrificat moltes coses per veure'm feliç.
  • "Ser del Barça és el millor que hi ha".

El motiu: Busquets no ha fet una mala temporada i la decisió de marxar estaria relacionada amb un motiu econòmic, ja que l'oferta del club és inferior als 7 milions d'euros, a causa de l'intent de rebaixar la massa salarial de l'entitat culer.

A partir d'ara: Un possible destí del defensa seria l'Al Hilal, a l'Aràbia Saudí, equip que també intenta pescar Leo Messi.

  • La falta de diners podria dificultar al Barça el fitxatge d'un jugador que substitueixi el ja mític defensa blaugrana.

 

Categoria: Fanzone