Fanzone
Leo Messi amb els dos Laureus
Foto: Leo Messi amb els dos Laureus | @LaureusSport
Messi

Messi, millor esportista de l'any: paraules d'amor pel Barça i s'oblida del PSG

Actualitzat: Dimarts, 9 de maig de 2023. 09:43
Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi amb els dos Laureus
Foto: Leo Messi amb els dos Laureus | @LaureusSport

Lionel Messi no s'atura i segueix omplint la seva vitrina de premis. Aquest dilluns, l'astre argentí ha recollit el Laureus World Sportsman of the Year, que el converteix en el millor esportista de l'any passat.

D'on venim? El 2020 ja va guanyar el guardó, en aquella ocasió compartit amb el pilot Lewis Hamilton. 

A més: L'exblaugrana ha pujat a l'escenari d'aquests premis dos cops, ja que també ha recollit el Laureus World Team of the Year Awards en nom de la selecció argentina, campiona del Mundial de futbol.

Què en sabem? L'actual jugador del PSG va acudir a la cita de gala amb la seva dona Antonela Rocuzzo i, des de l'escenari, va dedicar unes paraules pel Barça.

Què diu? 

  • "Vaig tenir moltes alegries amb el Barça i moltes tristeses amb la selecció, però vaig tenir moltes pedres en el camí que m'han fet superar-me".
  • "El futbol és un esport d'equip i aquest any vaig complir el somni més gran que tenia: guanyar el Mundial amb la meva selecció. Em va costar moltíssim, ja al final de la meva carrera". 

En detall: Una circumstància que no va passar desapercebuda per ningú és que Leo va obviar el PSG, el seu actual equip.

Situació actual: El futbolista de 35 anys no ha anunciat a on jugarà la temporada que ve, que tot apunta que no serà a Paris, ja que el seu club no pensa prorrogar un any més el seu contracte. 

  • El Barça treballa per recuperar el millor jugador de la història, però altres clubs com l'Al-Hilal d'Aràbia Saudí també s'han interessat pel crack argentí.

A més: El tenista Carlos Alcaraz va guanyar el guardó Laureus al millor esportista revelació. Amb només 20 anys (acabats de fer) és el número 2 del món, i ja ha estat durant número 1. El diumenge passat va guanyar el Masters 1000 de Madrid i fa unes setmanes guanyava per segon any consecutiu el Conde de Godó.

Categoria: Fanzone