Fanzone
Leo Messi en un partit amb el PSG
Foto: Leo Messi en un partit amb el PSG | Jean Catuffe / Europa Press
Messi

Messi demana perdó al PSG pel seu viatge a Aràbia Saudita

Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi en un partit amb el PSG
Foto: Leo Messi en un partit amb el PSG | Jean Catuffe / Europa Press

Leo Messi ha decidit penjar un vídeo a Instagram on demana perdó al París Saint-Germain i als seus companys d'equip després de la sanció del club pel viatge a Aràbia Saudita.

Per què és important? Les relacions entre el jugador i el PSG cada cop estan més deteriorades i mentrestant el Barça intenta fer tot el possible perquè Messi pugui tornar a Barcelona. I és que la marxa del PSG podria obrir encara més les portes a un possible retorn al FC Barcelona, una situació molt desitjada pel club i els aficionats. 

Què diu? En un curt vídeo penjat a les històries d'Instagram, Messi s'ha disculpat i ha explicat la seva versió dels fets.

  • "Volia fer aquest vídeo després de tot el que està passant. Abans, però, vull demanar disculpes, òbviament als meus companys i al club", comença l'argentí.
  • "Sincerament, vaig pensar que tindríem el dia lliure després del partit, tal com venia pensant les setmanes anteriors. Tenia organitzat el viatge, el qual ja havia cancel·lat anteriorment i aquest no vaig poder", continua.
  • Finalment, Messi indica que està a "l'espera del que decideixi el club".

Context: L'equip francès va suspendre durant dues setmanes de sou i feina a l'exjugador del Barça per fer un viatge per motius comercials sense autorització a Aràbia Saudita. 

  • Això, segons mitjans francesos, ha fet que el club decideixi no prolongar una temporada més el seu contracte.
  • Quan Messi va arribar al PSG el 2021, va firmar una clàusula opcional que li permetia jugar una tercera temporada, però els directius del club han decidit que no l'activaran.

A més: Messi també ha volgut calmar l'ambient després que la indignació hagi arribat també a l'afició del PSG. En una manifestació, que es va fer aquest dimecres a París convocada pel Col·lectiu Ultres Paris davant de les oficines del club, es van sentir crits de "Feu fora a Messi!" o càntics en castellà de "Messi, fill de puta".

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Leo Messi Futbol