Fanzone
El Camp Nou sense gespa
Foto: El Camp Nou sense gespa | FC Barcelona
Camp Nou

El Camp Nou com mai l'havies vist: sense gespa ni tercera graderia

Temps de lectura: 2 minuts
El Camp Nou sense gespa
Foto: El Camp Nou sense gespa | FC Barcelona

El FC Barcelona ha actualitzat aquesta setmana l'estat de les obres de l'Spotify Camp Nou. Les imatges han impressionat a l'afició blaugrana, que ha vist el camp sense gespa i que està pràcticament sense la tercera graderia.

Per què és important? Aquestes obres obliguen al primer equip de futbol masculí a jugar "lluny de casa" i fer-ho a l'Estadi Olímpic de Montjuïc on començaran la propera temporada.

  • L'equip femení ho seguirà fent en el seu habitual Estadi Johan Cruyff, tot i que està pendent de saber si s'arribarà a un acord per jugar en un altre estadi amb més capacitat la Champions.

Situació actual: Les obres al Camp Nou avancen i, de moment, les actuacions se centren en la demolició total de la tercera graderia, així com l'avaluació de totes les instal·lacions reutilitzables.

Què esperar? Amb 250 operaris implicats en les obres, està previst que aquesta xifra augmenti en les pròximes setmanes, quan arribin les grues que han de rodejar l'estadi.

En imatges: El FC Barcelona va difondre imatges de les grades per il·lustrar l'evolució de la feina a l'estadi i en el terreny de joc.

Clica sobre les imatges per desplegar la fotogaleria

Calendari:

  • L'enderrocament complet de la tercera graderia està previst per a l'estiu del 2023, coincidint amb el trasllat de l'equip a l'Estadi Olímpic.
  • Durant la temporada 2023/24 es desenvoluparà el gruix d'obres, però es podria allargar uns mesos. Durant aquests mesos, el Barça jugarà a l'Estadi Olímpic tota la temporada.
  • La temporada 2024/25 es faran obres al Camp Nou, però seran compatibles amb l’activitat esportiva amb un aforament d’un 50% aproximadament.
  • Finalment, durant la temporada 2025/26 està previst que s'acabin les obres del Camp Nou.

La Lliga a Montjuïc: Ja hi ha calendari per a la nova temporada i, per tant, ja se sap quan es jugaran els tan esperats Clàssics. Consulta-ho.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Camp Nou Barça