Fanzone
Moment previ al debat de la Kings League a Twitch
Foto: Moment previ al debat de la Kings League a Twitch | Twitter / @KingsLeague
Kings League

Divertit moment a la Kings League: Un espectador s'adorm i es desperta amb els aplaudiments

Temps de lectura: 1 minut
Moment previ al debat de la Kings League a Twitch
Foto: Moment previ al debat de la Kings League a Twitch | Twitter / @KingsLeague

La Kings League de Gerard Piqué i Ibai Llanos està deixant moments divertits i virals a les xarxes socials. L'últim ha estat quan, en un directe de Twitch, un espectador s'ha quedat adormit.

Què en sabem? El protagonista d'aquest divertit moment ha estat Ronny, l'entrenador del Riversggg.

  • Mentre presidents, entrenadors i MVP's de la jornada xerren sobre els pròxims partits de la temporada, l'entrenador es queda adormit entre el públic. Un fet que no passa desapercebut per Gerard Piqué, que no dubte en fer burla sobre el moment.

El moment: "Ja va passar un cop que algú es va quedar adormit, va caure i va fer la tombarella", va advertir el president de la lliga.

  • Tots els presents es queden mirant l'espectador. "Seria històric anar-nos-en tots del plató", afegeix Ibai Llanos. L'streamer queda impressionat perquè algú pugui adormir-se "amb els crits dels deu participants del debat".

Tot i això, continuen allargant el moment fins que Oriol Querol té una idea: "Vaig veure a TikTok un cop, tots aplaudint i un es despertava i aplaudia per si de cas".

  • Els participants decideixen fer-ho així i es posen d'acord per aplaudir alhora. El resultat és l'esperat i l'espectador es desperta tot seguint els aplaudiments del públic.
  • "T'hem pillat", "ets el millor", deien Ibai Llanos i el periodista Gerard Romero.

El vídeo: El moment s'ha fet viral a les xarxes socials i fins i tot, alguns usuaris han explicat que aquest ha estat el fet més divertit de la tertúlia que consideraven avorrida.