Fanzone
El Kun Agüero, abans de marcar-li la falta a Casillas a la Kings League
Foto: El Kun Agüero, abans de marcar-li la falta a Casillas a la Kings League | Kings League InfoJobs Twitter
Kings League

VÍDEO: El Kun Agüero marca un hat-trick a Casillas a la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
El Kun Agüero, abans de marcar-li la falta a Casillas a la Kings League
Foto: El Kun Agüero, abans de marcar-li la falta a Casillas a la Kings League | Kings League InfoJobs Twitter

El Kun Agüero ha estat el malson d'Iker Casillas. L'exfutbolista argentí li ha marcat tres gols al porter a l'última jornada de la Kings League, inclòs un autèntic golàs de falta digne del seu passat a l'elit.

Per què és important? Ambdós són vells coneguts i s'han enfrontat molts cops al derbi madrileny, quan van defensar els colors de l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. Ara, ho han fet com a presidents dels seus respectius equips de la competició creada per Gerard Piqué i jugant al Cupra Arena.

En detall: 1K i Kunisports s'han enfrontat a la jornada 7 de la Kings League.

  • Al minut 5 del partit, els locals van cometre una falta a la frontal de l'àrea, perfecta per a la dreta del Kun; sota pals, Casillas indicava a la seva barrera on col·locar-se per complicar-li la missió a l'argentí, sense èxit.
  • L'exculer va imprimir un impacte sec i potent a la pilota, que es va colar entre les cames d'un dels defenses. Imparable per al porter merengue, que es va limitar a fer l'estàtua.

A més: El Kun va arrodonir la seva nit amb dos gols més per completar un hat-trick. Un de penal, enganyant del tot Casillas, i un altre en jugada, també un autèntic golàs digne de la qualitat que atresora.

  • L'argentí ha entrat a l'equip ideal de la jornada.

Tanmateix: Malgrat l'espectacle del Kun, Casillas pot dir que li ha aturat un penal americà al Kun.

  • L'àrbitre ha ordenat repetir-ne un perquè l'exmerengue s'havia avançat abans d'hora i, en la reedició, ha optat per no avançar ni un sol metre i quedar-se sota pals. Una decisió sorprenent que ha acabat amb una aturada impecable.

Què diu? "Ja vaig dir que si en ficava dos, podia ser hat-trick", ha assegurat als micròfons, que ha fet broma amb la possibilitat de jugar també amb Kunitas: "Em posaré una perruca".

El resultat: 1K i Kunisports han empatat 4-4, i la victòria se la van emportar els de l'argentí a la tanda de penals (4-5). 

Background: El Kun va marcar-li tres gols a Casillas durant els seus enfrontaments a l'elit del futbol, quan l'argentí militava a les files de l'Atlètic primer i del Manchester City després.

  • Ambdós es van veure les cares en 12 ocasions, amb un clar guanyador: vuit victòries pel porter blanc i quatre empats, cap victòria per a l'argentí.
Categoria: Fanzone