Fanzone
Jijantas a la Queens League
Foto: Jijantas a la Queens League | Queens League
Queens League

VÍDEO: L'escàndol arbitral que ha encès la Queens League

Temps de lectura: 3 minuts
Jijantas a la Queens League
Foto: Jijantas a la Queens League | Queens League

Nova polèmica arbitral a la Queens League: el partit entre Jijantas i el Barrio (3-1) ha encès les xarxes després de l'actuació de la col·legiada: aquesta no va deixar xutar el penal xiulat a Stefany Ferrer, jugadora de Jijantas.

Per què és important? La victòria de Jijantas contra El Barrio (3-1) a la quarta jornada de la Queens League ha fet bullir les xarxes després d'un escàndol que ha obert el debat sobre si l'arbitratge de la competició de Gerard Piqué té suficient nivell per dirigir aquest torneig.

D'on venim?

  • El conjunt d'Adri Contreras s'enfrontava a Jijantas al tercer partit de la Queens League i Stefany Ferrer, jugadora de Jijantas, anava a ser la protagonista del partit, tant per motius futbolístics com extraesportius.
  • La futbolista va dirigir l'atac del seu equip i va remuntar el partit amb dos gols.
  • Alba Guerrero (El Barrio) havia aconseguit fer el gol més ràpid de la història a la Queens League amb una marca de 44 segons. No obstant això, Ferrer va empatar el partit i quan faltaven 10 minuts pel final, va capgirar el marcador amb un 2-1. 

Què ha passat? 

  • Stefany anava camí a fer el tercer després que li xiulessin un penal al seu equip quan l'àrbitra li va dir que no anava a xutar ella. La futbolista de Jijantas i la col·legiada han tingut una disputa per col·locar la pilota al punt de penal. L'àrbitra li ha dit diversos cops "la col·locaré jo, la col·locaré jo, no la moguis".
  • Malgrat això, Stefany l'ha mogut a la posició que considera més idònia per xutar dins del punt de penal i finalment l'àrbitra ha decidit treure-li una targeta groga i que xutés una altra futbolista. 

Visió global: No es tracta de l'única polèmica arbitral que hem vist durant aquest primer split de la Queens League. 

  • Les càmeres també van captar com es va demanar a les àrbitres de la competició que parlessin castellà en lloc de català. Gerard Piqué, per la seva banda, va explicar el motiu d'aquesta acció.

L'anècdota: El ritual del Maestro Joao continua donant bona sort a l'equip de Jijantes.

  • El conjunt presidit per Gerard Romero tan sols havia aconseguit una victòria en les dues primeres jornades dels dos splits (Kings League i Queens) i van decidir fer-li un ritual per 'curar-lo'. 
  • Joao va començar a fer-li una neteja de l'esperit mentre Ibai Llanos, The Grefg i Dj Mariio acompanyaven l'acte dient 'Amén' i el Mestre deia "Deu va nàixer, Déu va morir i Déu va ressuscitar".
  • Des de llavors, les noies de Lis encadenen dues victòries consecutives. 
Categoria: Fanzone