Fanzone
El jugador del Real Madrid, Vinicius
Foto: El jugador del Real Madrid, Vinicius | Ivan Terron/Europa Press
Vinicius

André Cury, agent de futbolistes, sobre Vinicius: "El Real Madrid ni el coneixia"

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Real Madrid, Vinicius
Foto: El jugador del Real Madrid, Vinicius | Ivan Terron/Europa Press

Amb motiu de l'anunci oficial de Vitor Roque com a nou jugador del Barça, André Cury, el seu representant, ha parlat a diversos mitjans de comunicació del davanter brasiler, però també del seu passat com a observador blaugrana.

Què en sabem? De la seva etapa com a observador del Barça, Cury ha recordat què va passar perquè Vinicius no firmés un contracte amb el FC Barcelona.

  • Cury ha assegurat en una entrevista a 'El Larguero' de La Ser que tot estava tancat perquè Vinicius fitxés en el seu moment pel Barça.
  • "Estava tot arreglat i el Madrid es va assabentar que estava a Barcelona i el van convidar a Madrid", ha dit l'agent.
  • "Vinicius va marxar al Madrid perquè ho van escollir els seus agents. Feia tres anys que treballàvem pel fitxatge, però els seus agents ens van trair. El Madrid ni coneixia al jugador", va afirmar Cury.

A més: El representant de Vitor Roque també ha reconegut que, l'ara jugador estrella del Real Madrid, és "culer".

  • "Vinicius és culer. Puc dir que va plorar amb la remuntada del 6-1 del Barça contra el PSG", va assegurar.

D'on venim? No és el primer cop que Cury parla d'aquest tema. El 2021 en una entrevista també va deixar clar que "Vinicius és culer, però culer, culer".

Sobre Vitor Roque: L'agent ha afirmat que Roque no va tenir cap dubte en fitxar pel Barça, tit i tenir ofertes d'altres grans clubs europeus: "Tenia clar que volia jugar al Barça. El tema no era els diners, era un projecte de futur i el Barça il·lusiona a tothom".

Previsions: A més, André Cury també ha volgut parlar d'altres fitxatges i ha assegurat que en tenen preparat un pel futur: "Tenim preparada una altra bomba pel FC Barcelona, es diu Estevao Williams i juga al Palmeiras".

Categoria: Fanzone