Fanzone
El jugador del PSG, Mbappé
Foto: El jugador del PSG, Mbappé | Twitter / PSG
Mbappé

Gir en el 'cas Mbappé': PSG i Barça, en contacte pel fitxatge del jugador

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del PSG, Mbappé
Foto: El jugador del PSG, Mbappé | Twitter / PSG

El 'cas Mbappé' continua donant molt de si i ara és el FC Barcelona qui ha fet que el futur del jugador hagi fet un nou gir.

Per què és important? Mbappé podria tenir els dies comptats al PSG després que no viatgés amb el seu equip a la gira del Japó. El club francès hauria decidit posar-lo a la venda i, tot i que tot apunta que el jugador té un acord tancat amb el Real Madrid, ara surten altres ofertes.

Situació actual: El FC Barcelona seria el darrer club que s'ha sumat a la llista per fer-se amb el '7', segons informa L'Equipe. I és que al jugador no li falten pretendents i un d'ells és el Barça qui té previst reunir-se amb el PSG aquest dilluns.

  • En una reunió telefònica, prevista per aquesta tarda, el club blaugrana farà saber el seu interès per l'atacant del PSG i per qui estarien disposats a oferir diversos jugadors.

Tot i això, el diari de l'Equipe manté que el Real Madrid és el preferit per fer-se amb els serveis d'Mbappé, sigui aquest estiu o el següent.

  • Chelsea, Manchester United, Inter de Milán i Tottenham també participen de la cursa per fer-se amb el fitxatge, a més l'Al Hilal estaria disposat a oferir 300 milions d'euros al PSG perquè Mbappé s'uneixi a la Saudí Pro League.

Què en sabem? Aquesta notícia ha sortit a la llum el mateix dia que el club francès ha assegurat que estaria disposat a cedir el jugador a un altre club, segons ha publicat Sky Sports.

  • D'aquesta manera el PSG vol facilitar la sortida del jugador, ja que molts clubs no poden afrontar-ho econòmicament.

Mentrestant, el capità de la selecció francesa s'entrena a les instal·lacions del PSG a Poissy amb la resta de jugadors que el club també vol fer fora. 

Categoria: Fanzone