Fanzone
El lateral dret del Manchester City, Joao Cancelo
Foto: El lateral dret del Manchester City, Joao Cancelo | EFE
Mercat de fixatges

El Barça destinarà els diners de la venda de Dembéle a Joao Cancelo

Temps de lectura: 1 minut
El lateral dret del Manchester City, Joao Cancelo
Foto: El lateral dret del Manchester City, Joao Cancelo | EFE

Joao Cancelo és el nou objectiu de Joan Laporta, president del Barça, que vol reforçar la defensa amb els diners que ingressi de la venda d'Ousmane Dembéle.

Per què és important? Cancelo és un dels jugadors defensors preferits de l'entrenador culer, Xavi Hernández.

Què en sabem? Quan es confirmi la marxa de l'extrem francès al París Saint-Germain, el Barça posarà els diners de la venda per tancar la incorporació del lateral portuguès del Manchester City.

  • Ahir el diari del Portugal 'Record' va publicar que el Barça està molt a prop d'aconseguir Cancelo i que tant els culers com el Manchester City tenen les negociacions molt avançades. 
  • Aquesta informació s'ha ampliat aquest dijous quan el reconegudíssim periodista esportiu Fabrizio Romano ha assegurat que Cancelo ja tindria acordat les condicions del seu contracte amb el Barça i que ara està buscant la fórmula pel fixatge.

En xifres: La via que està explorant Laporta és una cessió amb opció de compra per poder encaixar el fixatge de Cancelo en el 'fair play' financer, que tants mals de cap li dona al Barça.

  • Els culers esperen ingressar 25 milions dels 50 que pagarà els parisencs per Dembéle, ja que l'altra meitat se l'embutxacarà l'agent del futbolista. Aquestes desenes de milions s'invertirien a signar Cancelo. L'operació constaria de 10 milions a canvi de la cessió amb opció a compra més 14 milions de salari pel futbolista. 
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol