Fanzone
El migcampista culer
Foto: El migcampista culer | EFE
Barça

Pedri, lesionat i podria estar més de mes i mig de baixa

Temps de lectura: 1 minut
El migcampista culer
Foto: El migcampista culer | EFE

Males notícies pel Barça. El club blaugrana ha anunciat aquest dijous que Pedri pateix una lesió en el recte anterior de la cama dreta i estarà de baixa a l'espera de la seva evolució muscular.

Per què és important? Cau una peça clau del migcamp del Barça i altera els plans de Xavi Hernández per l'inici de temporada.

Què en sabem? El canari, que ja va patir aquesta mateixa lesió el 16 de febrer i va estar dos mesos fora del terreny de joc, recau en la lesió i sacseja els plans de Xavi.

  • Segons apunten diversos mitjans esportius, la previsió és que Pedro es perdi com a mínim mes i mig de competicions per la seva recaiguda en la lesió muscular. Per tant, la seva tornada no es produirà fins a mitjans d'octubre, en plena disputa per la lligueta de la Champions.

A més: La lesió de la peça clau del migcamp s'uneix a la de l'altre peça fonamental però de la defensa, Ronald Araujo. Aquest té problemes al bíceps femoral de la cama esquerra. Les dues baixes desmunten la plantilla de Xavi i augura un inici de temporada complicat.

D'altra banda: El Barça espera tancar el fixatge de Joao Cancelo. Els terminis serien una cessió amb opció de compra i vindria amb una fitxa al voltant dels 15 milions d'euros, segons informa Jijantes. 
 
 
 
  
 


 
 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Pedri