Fanzone
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una sessió d'entrenament
Foto: Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una sessió d'entrenament | EFE
FC Barcelona

Lesió important per al Barça en defensa: Xavi no el podrà alinear en un mes

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una sessió d'entrenament
Foto: Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una sessió d'entrenament | EFE

Mala notícia als entrenaments del Barça d'aquest dijous 17 d'agost. S'ha produït una baixa importantíssima a la defensa culer i Xavi Hernández (sancionat dos partits per la seva expulsió) no podrà alinear un dels seus jugadors titulars durant un mes, molt probablement.

Per què és important? Acabem de començar la lliga (amb un empat sense gols contra el Getafe) i la infermeria de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ja té feina. El lesionat és un dels millors defenses del món actualment i l'entrenador ara l'estava explotant en la seva faceta secundària, com a lateral dret.

En detall: Es tracta de Ronald Araujo. L'uruguaià ha patit una lesió durant els exercicis d'aquest matí i s'ha hagut de retirar. Durant les proves mèdiques posteriors, els serveis del club han determinat el tipus i l'abast de la lesió.

  • Pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, una afectació que exigeix descans i una recuperació adequada que el deixarà fora dels terrenys de joc al voltant d'un mes.

Què diuen? "Ronald Araujo s’ha fet una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat", ha explicat el club en un comunicat difós a les xarxes socials.

A partir d'ara: Aquests són els partits que Araujo es perdrà en cas de confirmar-se el mes sencer de baixa.

  • Barça - Cadis (diumenge 20 d'agost a les 19:30); aquest se'l perdrà segur, sent l'estrena del Barça al seu nou estadi durant una temporada i mitja, el Lluís Companys de Montjuïc.
  • Vila-real - Barça (diumenge 27 d'agost a les 17:30); es descarta també que arribi a La Ceràmica.
  • Osasuna - Barça (diumenge 3 de setembre a les 21:00); molt difícilment haurà rebut l'alta mèdica per visitar Pamplona.
  • Barça - Betis (cap de setmana del 17 de setembre, dia i hora encara per definir); segons la seva evolució, aquest podria ser el primer partit en què podria entrar a la convocatòria de l'entrenador.

A més: A banda de la sanció de dos partits que li han imposat a Xavi per les seves protestes a Getafe, Raphinha tampoc no podrà jugar durant dos partits pel seu cop de colze a un jugador 'azulón', pel qual va veure targeta vermella directa.

Mentrestant: Deco, el nou director esportiu, s'ha presentat a la plantilla durant l'entrenament dels de Xavi Hernández per conèixer els jugadors. L'han acompanyat el president Joan Laporta, així com el vicepresident Rafael Yuste i el directiu Joan Soler.

Categoria: Fanzone