Fanzone
Neymar Jr, amb la samarreta de l'Al Hilal de l'Aràbia Saudita
Foto: Neymar Jr, amb la samarreta de l'Al Hilal de l'Aràbia Saudita | EFE
Mercat de fitxatges

Neymar escull els diners abans que el Barça: tots els luxes a l'Aràbia Saudita

Temps de lectura: 3 minuts
Neymar Jr, amb la samarreta de l'Al Hilal de l'Aràbia Saudita
Foto: Neymar Jr, amb la samarreta de l'Al Hilal de l'Aràbia Saudita | EFE

Finalment, Neymar escull els diners. Després d'haver intentat diversos cops tornar a Can Barça des del PSG, ara que tenia l'oportunitat perfecta per tornar a vestir-se de blaugrana i liderar un projecte 'top', ha decidit posar rumb a l'Aràbia Saudita sota un contracte de superluxe.

Per què és important? Amb només 31 anys, el crack brasiler ha escollit retirar-se del futbol d'elit. El Barça busca un jugador de banda després de la marxa d'Ousmane Dembélé precisament a París, i amb la sortida pactada de Neymar de la capital francesa, era el moment idoni perquè els seus camins tornessin a creuar-se. Tanmateix, no serà així.

En detall: 'The Sun' ha publicat les dimensions del nou contracte de l'extrem amb l'Al Hilal i les excentricitats que ha demanat per tancar la seva etapa a Europa (ha estat al Barça i al PSG) i anar a la Superlliga Saudita. El club li pagarà una vida de superluxe, a banda del propi contracte.

  • Cobrarà 100 milions cadascuna de les tres temporades que jugui. Està per darrere només de Cristiano Ronaldo.
  • Neymar ha exigit una mansió enorme de, ni més ni menys, 25 habitacions, una piscina d'almenys 40 metres de llarg i 10 d'ample i tres saunes.
  • Així mateix, casa seva comptarà amb un personal a temps complet de vuit treballadors, inclosos un ajudant de cuina per al seu xef personal i dos operadors de neteja.
  • Conegut pel seu gust pels cotxes de luxe superior, l'Al Hilal li facilitarà un Aston Martin DBX, un Lamborghini Huracà i un Bentley Continental GP, i quatre Mercedes G Wagon, entre d'altres. També tindrà xofer les 24 hores del dia tot l'any.
  • I per quan vulgui volar, ell i la seva família disposaran d'un avió privat, també cortesia del club.

Fins i tot, cada cop que Neymar faci un 'post' a Instagram publicitant l'Aràbia Saudita, l'Al Hilal li pagarà 500.000 euros. El futbolista té 212 milions de seguidors i les autoritats volen aprofitar el seu impacte en les xarxes per buscar turisme estranger.

Tanmateix: El mitjà francès 'L'Equipe' assegura que Neymar només vol jugar allà una o dues temporades. Més enllà de l'oportunitat de fer diners i viure amb tots els luxes possibles, explica que el '10' de la 'canarinha' ha volgut aprofitar aquesta oportunitat per sortir del sempre complicat PSG i que després vol tornar a l'elit europea per guanyar-se un lloc a la llista del Brasil per al proper Mundial del 2026.

A més: Neymar compartirà vestidor a l'Al Hilal amb altres futbolistes de nivell com Ruben Neves, Koulibaly o l'exculer Malcom.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Neymar Barça Futbol