Fanzone
Neymar JR vestint la samarreta del PSG
Foto: Neymar JR vestint la samarreta del PSG | EFE
Futbol

Neymar informa el PSG que vol anar al Barça: així seria l'operació del fixatge

Temps de lectura: 2 minuts
Neymar JR vestint la samarreta del PSG
Foto: Neymar JR vestint la samarreta del PSG | EFE

NeyBack. El crack brasiler ha comunicat al president del Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, que vol marxar del club i que vol tornar al Barça, d'on se'n va anar ara fa set anys. 

Qui ho ha dit? Tot i que li queden anys de contracte amb el club parisenc, amb un salari astronòmic de 30 milions d'euros, Neymar ha demanat als seus agents que parlin amb la direcció culer. Segons publica l'Equipe, va informar aquest diumenge passat al PSG que vol tancar la seva etapa a França i que vol reprendre la seva carrera a Barcelona.

El fitxatge: Segons va revelar Gerard Romero de Jijantes, l'operació tornada o NeyBack es tractaria d'una cessió sense opció a compra amb una notable rebaixa de la seva fitxa, ara mateix inassumible pel Barça, que travessa dificultats econòmiques.

  • Els agents dels brasilers haurien trucat diversos cops a la porta del president culer traslladant-li la voluntat de Neymar de tornar a jugar de blaugrana.
  • Un altre via, que molt mitjans li estan donant volada, és la d'Aràbia Saudita. A causa del seu elevat sou, un club de l'Orient Pròxim podria fitxar-lo, però amb una única condició, que mínim el primer any el jugaria al Barça cedit.

El club: La direcció culer, liderada per Laporta, veu amb bons ulls el retorn de Neymar pel que podria generar econòmicament i anímicament per l'afició. Però l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, és reticent amb l'encaix que tindria a la plantilla i pel seu comportament extraesportiu.

  • Preguntat en el darrer partit per la tornada del crack brasiler, ha respost: "Neymar? No puc avançar res". Així, deixant la porta oberta a l'extrem amb què el Barça va guanyar l'última Champions.

 

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Neymar Barça Futbol