Fanzone
Neymar Jr.
Foto: Neymar Jr. | EFE
Mercat de fitxatges

Hores decisives per al futur de Neymar, que s'allunya del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Neymar Jr.
Foto: Neymar Jr. | EFE

El futur immediat de Neymar Jr. està prop de tancar-se. La Junta Directiva del president Joan Laporta segueix de ben a prop els moviments del brasiler davant de l'oferta de la lliga de l'Aràbia Saudita, però l'opció que podria satisfer totes les parts comença a esvair-se en detriment dels interessos del Barça.

Per què és important? L'abrupta marxa d'Ousmane Dembélé al PSG (precisament, club on milita Neymar) deixa els de Xavi Hernández necessitats d'un fitxatge de nivell que jugui a la banda. Tot plegat podria suposar, ara sí, la tornada del crack brasiler, que va fer les maletes rumb a París l'any 2017.

Què en sabem? Neymar sortirà del PSG i, malgrat que és ben conegut el desig del brasiler de tornar a Can Barça (cosa que ha intentat diversos cops des de la seva marxa), l'oferta de la lliga àrab ha sacsejat el tauler.

  • Segons diversos mitjans, l'opció amb més pes fins ara era arribar a un pacte a quatre bandes entre el PSG, el Barça, l'Al-Hilal i el mateix Neymar que garantís al futbolista jugar com a cedit a Barcelona almenys una temporada abans de marxar a l'Aràbia Saudita dos o tres anys.
  • Tanmateix, Fabrizio Romano, periodista esportiu especialitzat en el mercat de fitxatges, ha anunciat al seu compte de Twitter que l'extrem ja ha arribat a un acord amb l'Al-Hilal. Parla d'una oferta "enorme" amb un contracte de dos anys que ja ha rebut el vistiplau de les parts involucrades.
  • El PSG rebrà menys de 100 milions d'euros i el jugador passarà reconeixement mèdic aquest mateix dilluns per volar a l'Orient Mitjà aquesta setmana.

Mentrestant: Jijantes y Mundo Deportivo han confirmat una reunió entre el president Laporta, el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director esportiu, Mateu Alemany, el matí d'aquest dilluns per tractar d'avançar en aquest mercat de fitxatges.

  • A banda de la de Neymar, que sembla allunyar-se de forma irremeiable, encara roman oberta la carpeta de João Cancelo, el lateral dret del Manchester City. Un fitxatge de nivell demanat per Xavi per cobrir un forat de la plantilla obert el 2016 i encara sense propietari.

Per acabar: Els de Xavi Hernández ja han començat la lliga 2023-2024 i ho han fet amb un accidentadíssim partit contra el Getafe que ha acabat amb empat a zero i ple d'escàndols arbitrals.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Neymar Barça Futbol