Fanzone
El davanter francès del FC Barcelona, Ousmane Dembélé
Foto: El davanter francès del FC Barcelona, Ousmane Dembélé | EFE / Siu Wu
Fitxatges

Operació imminent: Dembélé és a París a punt de tancar el seu traspàs al PSG

Temps de lectura: 2 minuts
El davanter francès del FC Barcelona, Ousmane Dembélé
Foto: El davanter francès del FC Barcelona, Ousmane Dembélé | EFE / Siu Wu

Ousmane Dembélé va ser la gran absència ahir en el partit del Barça contra el Tottenham del trofeu Joan Gamper. El jugador es troba a París i està a punt de tancar el seu fitxatge amb el PSG.

Per què és important? Aquest serà el final d'una relació d'amor-odi entre Dembélé i el FC Barcelona. L'arribada de Xavi Hernández a la banqueta el gener del 2022 va servir per reconduir la situació, però mig any després, i malgrat que l'entrenador estigui content amb ell, el francès torna a plantar el club, que s'ha decidit a vendre'l.

Què diuen? Ha estat el director de futbol del Barça, Mateu Alemany, qui ha confirmat que l'operació està a punt de tancar-se.

  • "És a París. No està tot tancat, s'han de signar una sèrie de documents, però en aquests moments ja no és aquí", ha dit Alemany.
  • "Ell va demanar sortir, és la seva decisió. Estem en procés de tancar-ho i ja no està en dinàmica del Barça, ha marxat a París", ha explicat.

Tot i això, Alemany no ha donat més detalls sobre com queda el repartiment de la quantitat que el PSG pagarà per quedar-se amb el francès. "Jo ho comunicarem en el seu moment quan es tanqui tot", ha sentenciat Alemany.

Context: Els dos clubs es mouen entorn dels 50 milions d'euros com a preu de traspàs. Era la clàusula de rescissió que tenia Dembélé i que des de l'1 d'agost, però, és de 100 milions, és a dir, el doble.

  • Quan l'extrem va comunicar-li al Barça el seu desig de marxar la clàusula encara era de 50 milions. És per això que a Can Barça donen per bona aquesta xifra i no exigiran el preu més alt.
  • Per tant, d'aquests 50 milions d'euros que pagarà el PSG, 25 anirien a les arques culers i els altres 25 a les del futbolista i els seus agents, entre ells el polèmic Moussa Sissoko.
  • Ara bé, la junta de Joan Laporta vol millorar la part que li correspon, i és aquí on els dirigents culers intentaran negociar a l'alça, argumentant que el jugador s'ha revalorat amb 26 anys, després de sis anys al Camp Nou.
Categoria: Fanzone