Els jugadors del Barça en el trofeu Joan Gamper
Gamper

El Barça s'estrena a Montjuïc amb una victòria gràcies als més joves

Temps de lectura: 3 minuts

El Barça s'ha estrenat a Montjuïc amb el partit contra el Tottenham pel trofeu Joan Gamper. Els blaugranes han acabat remuntant el partit gràcies als més joves de l'equip i el marcador va finalitzar amb un 4 a 2.

Per què és important? El Barça s'ha endut el trofeu després d'un emocionant partit i remuntada dels blaugranes a la segona part. El partit ha estat marcat per diversos noms propis, entre ells el jove Laimne Yamal que ha estat l'estrella del matx.

Què en sabem? El Barça ha començat amb tot i en la primera jugada d'atac ja s'ha avançat en el marcador gràcies al gol de Lewandowski que han originat Oriol Romeu i Raphinha.

• Al minut 24 ha arribat l'empat amb una rematada de Lo Celso que ha anat al pal, però que ha aprofitat Oliver Skipp per posar el marcador 1-1.
  • Aprofitant una centrada de Perisic, Skipp ha tornat a marcar i el partit ha acabat la primera part amb un 1-2.
  • Els sis canvis que ha fet Xavi a la segona part han estat claus per girar el marcador. Koundé ha fet una passada a Yamal qui ha centrat amb l'exterior cap a Ferran Torres i aquest ha acabat marcant el 2 a 2.
  • Poc després Ansu Fati ha capgirat el marcador amb un 3 a 2 després d'una acció fantàstica de Yamal. No ha estat l'única, una altra bona acció del jove ha estat clau perquè Abde acabés situant el marcador 4 a 2.

En detall: La figura estrella del partit ha estat Lamine Yamal. El jove de 16 anys segueix demostrant que pot ser un jugador important pel futur del Barça i els blaugranes ja parlen d'un gran substitut per a Dembélé.

• El jove ha sortit en el minut 79, però ha canviat complement el partit. Ha fet la passada a Ferran Torres en l'empat a dos al minut 81 i minuts després ha tornat a ser protagonista en el 3 a 2 amb el gol d'Ansu.
  • Yamal també ha estat present en la jugada que ha marcat el 4 a 2 amb una passada a Fermín que ha trobat Abde per acabar sentenciant el partit.

Lesió: A la mitja part, Ronald Araujo ha marxat tocat del camp. Xavi ha decidit canviar-lo per precaució i, segons ha informat en acabar el partit, no és una lesió important.

• El defensa ha estat titular en els dos darrers partits de pretemporada del Barça davant del Milan o el Real Madrid, on va jugar 85 i 76 minuts respectivament.

Previsions: El Barça jugarà el primer partit de la temporada contra el Getafe aquest diumenge 13 d'agost a les 21:30. El següent partit, contra el Cádiz, ja serà a Montjuïc el diumenge 20 d'agost a les 19:30.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol